Sari la conținut
dana-nalbaru-este-insarcinata

Fosta componentă a trupei Hi-Q este în culmea fericirii. Dana Nălbaru este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

La opt ani după ce a adus-o pe lume pe Sofia, vedeta este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de artistă pe blogul său. "De ani de zile aştept să se întâmple iar minunea şi, după o sarcina pierdută acum doi ani, nu puteam sta prea liniştită. Din fericire, durerile au trecut şi sunt în formă acum. :)

Doar ce am trecut de primul trimestru de sarcina. Mai avem ceva drum de parcurs, ştiu că urmează o perioada foarte frumoasă şi o aşteptăm cu nerăbdare. Eu şi toţi cei dragi mie. Burtica mea se vede deja şi lucrul asta mă miră foarte tare pentru că-mi amintesc că atunci când eram însărcinată cu Sofia abia la cinci luni a început să se vadă. De altfel, totul e diferit... de la felul în care mă simt din punct de vedere fizic, până la felul în care privesc perioada de după naştere. S-au schimbat şi preferinţele culinare, nici cafea nu mai pot bea, deja a trecut perioada de greţuri (la prima sarcina nu m-am putut ridica din pat vreo patru luni din cauza asta) şi sunt foarte activă. În 8 ani, cât au trecut de la naşterea Sofiei, s-au schimbat muuulte şi cred că e firesc să fie totul atât de diferit. Văd acest lucru ca pe un lucru pozitiv pentru că am fost pe plus în anii aceştia şi mă uit cu încredere la viitor. Mai ales când ştiu că Sofia e atât de fericită că va avea, în sfârşit, un frăţior sau o surioară.

În perioada care urmează mă ocup de proiectul cu cântece şi poveşti pentru copii (nu am scris încă nimic despre asta, ştiu), de Sofia şi de mine. Nu neapărat în ordinea asta. :)'

Comentarii

Ultimă oră