Sari la conținut

Cvintetul Vocal Anatoly - concert extraordinar „Colind României”, la Reduta

cvintetul-vocal-anatoly-concert-extraordinar-colind-romaniei-la-reduta

Cvintetul Vocal Anatoly al Operei Braşov îi invită pe toți cei care doresc să intre în atmosfera de sărbători, duminică, 23 decembrie 2018, de la orele 17.00 şi 19.30, la Centrul Cultural Reduta, la Concertul extraordinar intitulat „Colind României”.

Andrada Mureşan (alto), Gabriel Baciu (tenor 1), Ciprian Cucu (tenor 2), Ciprian Ţuţu (bariton), Marius Modiga (bas), cei cinci membri ai grupului, pregătesc un program special, alcătuit doar din colinde şi cântece de Crăciun româneşti, ca un tribut adus Centenarului Marii Uniri.

„Noi colindăm, pe la uşi, pe la fereşti, colindăm în astă iarnă, cu colinde româneşti! În an Centenar, alături de cant, se văd şi umbrele eroilor! Colindul e şi pentru ei. E şi pentru ce au luptat: pentru România dodoloaţă! Aşa că vă invităm la concertul nost’ de colinde şi cântece de iarnă, în ziua sfântă de duminică, 23 Decembrie, pe la ore de sară, când de la 17, când de la 19 şi ceva, în sală de Redută. Haidaţi!”, ne îndeamnă, în cel mai pur stil românesc, cei cinci muzicieni braşoveni.

Invitaţi în acest concert vor fi Ioan Liviu Iosif – nai şi Ionuţ Cabaş - percuţie.

Preţul biletelor este de 50 de lei şi pot fi cumpărate de la Librăria „Şt. O. Iosif” şi de la Centrul Cultural Reduta.
   Informații se pot obține la telefon: 0722.138.048.

Comentarii

Ultimă oră