Sari la conținut
cursuri-sub-egida-nato-la-brasov

NATO are la Braşov un Departament Regional de Studii pentru Managementul Resurselor din Apărare ( DRESMARA)."Departamentul fiinţează ca o instituţie militară de învăţământ superior, parte a învăţământului de stat, toate diplomele şi certificatele sunt recunoscute pe plan naţional ba mai mult şi la nivel NATO, şi se adresează atât militarilor, dar prin unele programe şi civililor, pentru că managementul resurselor nu este o problemă strict militară, el reprezintă un vector important, vital în orice activitate de conducere a oricărei instituţii fie ea privată sau de stat. De fapt toate datele privind activitatea şi obiectivele, structura, organizarea şi programa DRESMARA sunt la vedere, există un site cu toate informaţiile necesare." a precizat  lt. col. Florin Eduard Grosaru, directorul Departamentului Regional de Studii pentru Managementul Resurselor din Apărare ( DRESMARA) din Braşov, citat de ziuaveche.ro. "Centrul nostru se numeşte regional pentru că nu se adresează numai militarilor sau studenţilor români, el reprezintă o verigă a sistemului de pregătire NATO acţionând ca un centru Regional de pregătire în domeniul managementului resurselor de apărare în cadrul Alianţei Nord-Atlantice" a mai spus directorul Florin Eduard Grosaru. Toate cursurile, mai puţin masterul se ţin în limba engleză, fiind un centru de pregătire NATO.

Oferta de pregătire profesională a centrului:

A. Program de master denumit ”Managementul resurselor organizaţiei” acreditat în mai 2011.

B. Cursuri :

I. CURSURI DE CARIERĂ

1. CURSURI POSTUNIVERSITARE DE CONDUCERE (PENTRU OCUPAREA UNOR FUNCŢII DE CONDUCERE ŞI ÎNAINTAREA ÎN GRADUL DE COLONEL / COMANDOR)

2. CURS DE CARIERĂ PENTRU ÎNAINTAREA ÎN GRADUL DE LOCOTENENT-COLONEL / CĂPITAN-COMANDOR

   II. CURSURI DE PERFECŢIONARE / SPECIALIZARE

1. CURSURI POSTUNIVERSITARE DE PERFECŢIONARE

2. CURS DE SPECIALIZARE PENTRU TOATE CATEGORIILE DE MILITARI

Cursuri on line” Managementul resurselor în NATO” – la care se pot înscrie atât militari cât şi civili.


Centrul fiinţează la acelaşi sediu al Academiei Forţelor Aeriene "Henri Coandă".  Mai multe detalii pe http://www.dresmara.ro/.

Comentarii

Ultimă oră