Sari la conținut
cursuri-gratuite-in-domeniul-turismului

Caravana "Flexibilitate, Securitate şi Durabilitate în Turism" a ajuns la Braşov. Este vorba despre un proiect de pregătire profesională adresat managerilor, persoanelor fizice autorizate, dar şi întreprinzătorilor. Camera de Comerţ şi Industrie Braşov a fost gazda seminarului de prezentare a programului, în calitate de partener. Cursurile gratuite sunt variate.   Fie că vă doriţi să vă perfecţionaţi ca director de restaurant, de hotel, de agenţie de turism sau să vă calificaţi pentru o slujbă de bucătar, pizzar sau somelier, cursurile oferite prin acest proiect vă vor aduce o certificare recunoscută de Ministerul Muncii şi cel al Educaţiei Naţionale.
„Este un eveniment extrem de important, deoarece am invitat la acestă activitate grupul ţintă, format din manageri, întreprinzători şi angajaţi din domeniul turism – ospitalitate, dar şi pe parteneri noştri din străinătate, prin reprezenţanţii dânşilor din Italia, specialişti în probleme de flexibilitate şi flexicuritate” a declarat Daniela Giol, Responsabil regional coordonare şi implementare a proiectului. La eveniment au fost invitaţi şi experţi în domeniul flexibilităţii şi securităţii pe piaţa muncii din Italia, care au venit să prezinte exemple de bună practică din ţara lor, precum şi să ofere consultanţă profesională cursanţilor.
Participanţii la seminar s-au arătat extrem de încântaţi de oportunitatea profesională adusă de acest proiect.
„Cursul de manager în activitatea de turism îmi dă oportunitatea ca în perspectivă să accesez fonduri europene, să dezvolt o afacere în domeniul turismului” a spus  Ioan Ducariu, cursant.    Toţi cei prezenţi s-au putut înscrie şi la celelalte sesiuni gratuite de consiliere şi asistenţă care vor fi organizate în cadrul proiectului.

Comentarii

Ultimă oră