Sari la conținut

Cursuri despre voluntariat pentru profesori şi elevi

cursuri-despre-voluntariat-pentru-profesori-si-elevi-

În cadrul proiectului “Eu voluntar, tu?” finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, 50 de profesori și 20 de elevi se pot înscrie pentru a lua parte la cursuri despre voluntariat, termenul limită fiind 4 octombrie. Proiectul este o idee Colors, implementat în parteneriat cu Rețeaua CAN și Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

Până la finalul acestei săptămâni profesorii din județul Brașov care sunt interesați să desfășoare activități de voluntariat se pot înscrie pentru a participa la unul din cele două cursuri despre voluntariat, care vor avea loc în datele de 9 octombrie (grupa 1) și 10 octombrie (grupa 2), între orele 9-14, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Brașov. În cadrul acestor cursuri interactive ei vor dobândi cunoștințe cu privire la conceptele de bază, la legislația în vigoare și modificările propuse, se vor familiariza cu oportunitățile din domeniu și voluntariatul european și vor putea afla mai multe despre beneficiile voluntariatului chiar de la voluntari cu experiență. Înscrierea se face contactând direct Asociația Colors (cu datele de contact, instituția și motivația de a participa la curs).

Asociația Colors va mai organiza totodată în cadrul aceluiași proiect și un curs pentru tineri peer-educatori, între 11-13 octombrie, la Zărnești. Se pot înscrie la acest curs tineri cu vârsta între 16-25 de ani, cu experiență anterioară relevantă de voluntariat, care doresc să se implice în mod activ și creativ în activitățile ulterioare de promovare a voluntariatului în rândul egalilor lor

Detalii pe  www.plinideidei.ro.

Comentarii

Ultimă oră