Sari la conținut

Cursuri de Power Point pentru oamenii de afaceri braşoveni

cursuri-de-power-point-pentru-oamenii-de-afaceri-brasoveni

Prezentările profesionale în cadrul companiilor vor fi de acum mult mai simple. După ce au organizat cursuri de perfecţionare pentru Microsoft Word şi Excel, reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov vin acum cu o nouă sesiune de specializare. De această dată, oamenii de afaceri se pot înscrie la cursul de perfecţionare în Power Point.

Cursul Power Point  pentru Afaceri se adresează specialiştilor din domeniul financiar, tehnic, administrativ, precum şi altor persoane care doresc sa aprofundeze facilităţile oferite de aplicaţia Power Point, pentru a le aplica în domeniul lor de activitate.Cursurile sunt foarte practice, astfel încât cursanţii pot veni cu propriile lor probleme pe care le rezolvă în cadrul atelierelor noastre de lucru şi semnalele sunt foarte bune până în acest moment”, a declarat Adrian Rogoz, reprezentant CCI Braşov.

Cursul de perfecţionare în Power Point se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, în perioada aprilie-mai. Acestea vor fi împărţite în două module, iar costul pentru fiecare modul este de 240 de lei plus TVA.

Comentarii

Ultimă oră