Sari la conținut

Cupa Primăverii la hochei (ediția a 5-a), la Patinoarul Olimpic din Brașov

cupa-primaverii-la-hochei-editie-a-5a-la-patinoarul-olimpic-din-brasov-

Sâmbătă și duminică, 25-26 martie 2017, între orele 11.00-17.30 se vor desfășura la Patinoarul Olimpic din Brașov o mulțime de meciuri în cadrul „Cupei Primăverii - Spring Cup”, ajunsă la a 5-a ediție.


   Multe echipe din întreaga țară (și evident și din Brașov) cuprinzând peste 200 de copii cu vârste de până la 10 ani, se vor întrece într-un festival al marilor ambiții și al marilor energii copilărești!


  Sâmbătă 25 martie şi duminică 26 martie, copiii grupelor U10 (sub10 ani) şi U8 (sub 8 ani) îşi vor arăta dibăcia în meciurile de hochei organizate special pentru ei de către Federaţia Română de Hochei, ASC Corona Braşov, Asociaţia Pisarenko, în colaborare cu Steaua Rangers.

Evenimentul se adresează tuturor părinților, tuturor preșcolarilor și școlarilor, tuturor profesorilor de sport și tuturor directorilor de școli și grădinițe din Brașov!


   Primim o invitație la un „festival” al micilor hocheiști brașoveni: „Veniți și vă bucurați de o atmosferă de sărbătoare sportivă și, de ce nu, găsiți-vă argumentele pentru a vă îndrepta copiii spre acest sport minunat! Atenție! Nu aduceți doar băieții! Fetițele sunt așteptate și ele! Intrarea este liberă! Distracție pe săturate!”

Comentarii

Ultimă oră