Sari la conținut
cum-va-fi-vremea-la-brasov-video

Săptămâna începe cu vreme în general frumoasă la Munte. Temperaturi maxime de 25 chiar 26 de grade Celsius. Vreme în general frumoasă, în timpul zilei, dar răcoroasă noaptea când minimele pot ajunge până  OPT grade Celsius. Sunt posibile și ploi de scurtă durată, dar numai izolat. Și vântul își va face simțită prezența mai ales dimineața și seara. Marți ne așteaptă o zi frumoasă cu temperaturi generoase 26 - 27 de grade Celsius.

VIDEO: MIX TV BRASOV - 01.06.2015 - Fata de la Meteo - LUIZA

Fata de la Meteo

Perioada de desfășurare: 01.06.2015 - 17.06.2015

Selectarea unei candidate pentru postul de prezentatoare a rubricii VREMEA/METEO din cadrul Știrilor MIX TV.  Descoperirea de tinere talente care își doresc să lucreze în televiziune.

Anunț public promovat ONLINE: brasovultau.ro / facebook / machetă ziarul gratuit BrasovulTau / Promo TV  difuzat pe MIX 2 TV. În urma anunțului de promovare a campaniei persoanele interesate au posibilitatea de a  trimite CV-uri pe adresa de mail stirilemixtvbrasov@yahoo.com. După vizualizarea CV-urilor și selectarea acestora, persoanele care au trecut de prima etapă de selecție sunt invitate la sediul televiziunii pentru proba cu  promter. Candidatele care trec și de această etapă  intră în competiția TV. Vor prezenta timp de o săptămână rubrica VREMEA din cadrul Știrilor Mix TV. După finalizarea perioadei de selecție, câștigătoarea va fi desemnată prin  vot. Brașovenii (telespectatori, cititori online și ai ziarului tipărit) vor avea la dispoziție un număr de telefon mobil la care vor putea trimite SMS-uri (tarif normal) cu numele candidatei pe care o preferă (ponderea votului 50%). De asemenea, va exista și un juriu din partea televiziunii MIX 2 TV (ponderea votului 50%).

MIX 2 TV si Brașovul TĂU caută FATA DE LA METEO

Bate VÂNTUL schimbării!

Vrei să lucrezi în televiziune? Noi îți oferim această ȘANSĂ !

Trebuie doar să trimiți FULGER un CV cu poză pe stirilemixtvbrasov@yahoo.com

si ești la un GRAD CELSIUS distanță să atingi NORII.

Brașovul are nevoie de VREME BUNĂ!

Comentarii

Ultimă oră