Sari la conținut

Cum să te îngrași sănătos – sfaturi și metode

cum-sa-te-ingrasi-sanatos-sfaturi-si-metode

În societatea modernă, obezitatea si problemele de sanatate asociate cu aceasta sunt stigmatizate. Insa exista si oameni care doresc sa ia in greutate. Este dificil sa slabesti, insa este si mai greu sa te ingrasi intr-un mod sanatos, pentru a nu dezvolta alte afectiuni.

Organismul nostru are nevoie de un anumit aport caloric si de nutrienti, iar acest aport trebuie sa fie balansat. Dietele sunt solutii temporare pentru a scadea sau a creste in greutate, insa stilul de viata si alegerile facute joaca un rol major in felul in care corpul nostru inmagazineaza
grasime, metabolizeaza nutrienti si gestioneaza greutatea.

Un stil de viata echilibrat, dar si o dieta variata te pot ajuta sa te ingrasi intr-un mod sanatos. Iata cum poti face aceasta schimbare.

Bea vin inainte de mese

Vinul creste apetitul, iar un pahar inainte de masa iti va deschide pofta de mancare. Proprietatile antioxidante si taninurile vinului iti vor imbunatati sistemul imunitar si-ti vor proteja sanatatea, stimuland in acelasi timp cresterea in greutate.

Mergi la sala

Daca faci multe exercitii cardio la sala, poti slabi. Insa daca faci exercitii cu greutati, este un mod mai sanatos de a-ti creste metabolismul si a pune muschi, ce cantaresc mai mult decat grasimea. A face exercitii cu greutati este una din cele mai bune metoda de a-ti imbunatati starea de sanatate si a te ingrasa.

Citeste articolul integral: curademiere.ro

Comentarii

Ultimă oră