Sari la conținut
cum-sa-scapi-de-respiratia-urat-mirositoare-

Medicii stomatologi spun că există câteva soluţii la îndemâna oricui de a scăpa de respiraţia urât mirositoare, scrie gandul.info. Iată câteva dintre ele:
● Periaţi-vă corect dinţii. Un periaj care să elimine resturile de mâncare rămase printre dinţi trebuie să dureze cel puţin 5 minute. În cazul în care nu puteţi să vă spălaţi pe dinţi, de cel puţin de două ori pe zi,  folosiţi apa de gură. Şi guma de mestecat este bună.
● Curăţaţi şi limba. Bacteriile şi resturile alimentare se adună pe partea din spate a limbii provocând mirosul neplăcut.
● Consumaţi fructe şi legume. Aceste alimente au o consistenţă tare, iar acest lucru favorizează la îndepărtarea plăcii bacteriene, a bacteriilor de pe gingii, dar şi a tartrului.
Infecţiile la nivelul sinusurilor, pietrele la amigdale, cariile, dieta şi igiena precară sunt factori care favorizează apariţia respiraţiei mirositoare.
Dacă niciuna dintre posibilele cauze expuse mai sus nu va provoacă respiraţia urât mirositoare sau dacă aceasta este o problemă persistentă, trebuie să consultaţi un medic. Problema poate avea cauze mai grave.

Comentarii

Ultimă oră