Sari la conținut

Cum să faci pătrăţele fără clasicele abdomene!

cum-sa-faci-patratele-fara-clasice-abdomene


Toţi cei care doresc să aibă un abdomen tonifiat şi aşa-zisele „pătrăţele” pe abomen se confruntă cu câteva probleme destul de mari în obţinerea lor. Iată care sunt cele mai bune astfel de exerciţii, în urmă cărora puteţi obţine pătrăţelele mult dorite pe abdomen.
1. Ridicări verticale din mijlocul trunchiului
Acest exerciţiu peresupune ridicarea unei greutăţi folosind doar muşchii abdominali. Poziţia de execuţie este destul de simplă: se aşează în faţă o bară cu greutăţi care se ridică, prin aplecare, din poziţie verticală. Secretul acestui exerciţiu este tensiunea care se acumulează în muşchii abdominali, dată de poziţia ridicată a câte unui picior, la fiecare 10 repetări. Se efectuează maxim 40 de repetări, după cum este explicat în clipul de mai jos.
2. Poziţia „scândură”, cu bilă de exerciţii
Acest ecercitiu presupune acţiune asupra muşchilor abdominali prin aplicare de tensiune asupra acestora, datorită poziţiei folosite. Pentru acest tip de exerciţiu este necesară o bilă de cauciuc pe care va sprijiniţi cu coatele şi efectuaţi timp de 30 de secunde exerciţii rotative, după cum se vede în exerciţiul de mai jos. Acest lucru duce la tonifierea muşchilor abdominali şi totodată la tonifierea muşchilor laterali, pentru îndepărtarea aripoarelor.

CITEŞTE ARTICOLUL INTEGRAL PE: lyla.ro.

Comentarii

Ultimă oră