Sari la conținut

Cum să faci față pierderilor și să reîncepi să câștigi în 2020

cum-sa-faci-fata-pierderilor-si-sa-reincepi-sa-castigi-in-2020

Anumite lucruri sunt predestinate în lume și pierderile la pariuri fac parte dintre acestea. Indiferent dacă sunteți pariori amatori sau pariori profesioniști, vă veți confrunta cu anumite pierderi în anumite momente în drumul vostru în lumea pariurilor.


Desigur, aceasta este una dintre cele mai dificile situații cu care se poate confrunta un parior. Indiferent de pariurile pe care le-ați plasat, nu vreți să vă opriți și să puneți capăt ghinionului.


Când au loc pierderi constante nu doar bugetul de pariuri este cel afectat, ci și încrederea voastră în capacitatea de a paria. Începeți să vă îndoiți de strategia de pariere și dacă va avea succes sau nu.


Dacă vă aflați în această situație, nu intrați în panică. Nu este totul pierdut. Cu ajutorul acestui articol, ghinionul se va termina, reușind în cel mai scurt timp să plasați pariuri câștigătoare.


Pierderile fac parte din pariuri


Este important să înțelegeți că pierderile sunt parte integrantă a oricărei strategii de pariere la fel cum eșecul face parte din sportul profesionist.


Chiar și cei mai de succes pariori se confruntă cu pierderi, nu doar voi vă confrunți cu această situație.


După ce înțelegi acest lucru, veți reuși să priviți pierderile dintr-o altă în perspectivă și să găsiți noi modalități de câștig.


Rezultatele sunt în afara controlului vostru


Pentru a face față unei serii de pierderi pariorii încearcă să se gândească la fostele pariuri. De obicei, pariorii își spun că ar trebui să parieze în continuare pentru a câștiga.


Cu toate acestea, este important să rețineți că rezultatul unui eveniment nu depinde de voi. Nu puteți face nimic pentru a schimba rezultatele.


Când pariați live se poate întâmpla orice. Nimic nu decurge 100% conform planului. Prin urmare, nu are rost să vă gândiți la pariurile anterioare.


Nu vă urmăriți pierderile


Când lucrurile nu merg bine și ați pierdut o mulțime de bani, o reacție comună este să vă urmăriți pierderile pentru a vă reconstrui rapid soldul bancar. Este o chestiune caracteristică naturii umane.


Cu toate acestea, de multe ori acest lucru vă pune într-o situație mai proastă decât la început și probabil veți ajunge la faliment.


După câteva pierderi, casele de pariuri înțeleg că majoritatea pariorilor în această această situație sunt vulnerabili. Vor face orice pentru a-și recupera banii pierduți.


Să nu fiți surprinși de pariurile gratuite și promoțiile exclusive oferite casele de pariuri. Vor să vă încurajeze să începeți să pariați din nou.


Este important să ignorați aceste promoții până când sunteți pregătiți să pariați din nou. Dacă treceți printr-o serie de pierderi, nu vă dublați miza pentru următorul pariu. Lucrurile petrecute în trecut arată că șansele de a pierde bani sunt mari.


Luați o pauză


După o serie de pierderi, una dintre cele mai simple, dar eficiente soluții este să renunțați deocamdată la pariuri.


Faceți o pauză de o săptămână sau cam așa ceva și reveniți când aveți mintea limpede și o strategie clară care să vă ajute să obțineți din nou câștiguri.


Folosiți strategii de pariere câștigătoare


După o serie pierdută, este posibil să vă răzgândiți cu privire la anumite strategii de pariere. Este dificil să vă întoarceți la o strategie care nu a dat rezultate bune.


Cu toate acestea, dacă strategia a funcționat pentru voi înainte de a începe seria de pierderi, cu siguranță merită să o folosiți din nou.


Apoi, trebuie să realizați o analiză atentă pentru a vă asigura că nu veți continua seria de pierderi și să țineți cont de niște predicții fotbal bune.

Dacă situația nu se schimbă, ar trebui să reevaluați strategia.


Reevaluați-vă strategia


Dacă considerați că o anumită strategie nu merită continuată, este timpul să o modificați și să alegeți o strategie diferită.


Singurul mod în care veți afla dacă funcționează anumite strategii este să le folosiți. După care puteți analiza pariurile.


Reduceți-vă riscul


Nu în ultimul rând, o altă opțiune de care trebuie să țineți cont atunci când reveniți la pariuri este reducerea riscului. Am menționat acest lucru mai devreme, nu vă folosiți toate armele când plasați primul pariu de după seria de pierderi.


Este posibil să nu mai aveți foarte multă încredere în voi. Veți avea nevoie de timp pentru a o redobândi.


Din acest motiv, cel mai bine este să folosiți mize mici până când veți trece peste această perioadă dificilă. De asemenea, ar trebui să folosiți anumite piețe despre care aveți multe informații de încredere.


Trecerea peste o serie de pierderi


Pierderile sunt parte integrantă a industriei pariurilor și toți pariorii se confruntă cu ele la un moment dat.


Important este să nu vă urmăriți pierderile și să sfârșiți dând faliment. În schimb, faceți-vă timp să vă reevaluați strategia de pariere pentru a reveni în forță. Succes!

Comentarii

Ultimă oră