Sari la conținut

Bine de stiut!

- Pantalonii capri ar trebui sa cada pana la jumatatea gambei. Ai grija sa nu arate ca si cum ti-ar fi ramas mici, dar nici sa fie prea lungi, pentru ca iti vor "taia" gamba in locul in care este cea mai groasa si te vor dezavantaja.

- Croiala cea mai potrivita este cea care nu face pantalonul sa stea foarte mulat pe picior, ce drept, sau usor evazat, fara pense. Acest stil iti va alungi silueta, oferind privirii o linie sic, continua.

- Nu te apropia de cei conici (versiunea scurta a pantalonilor slim, tigareta) pentru ca iti vor face soldurile disproportionat de late. Nici cei prea largi nu sunt o alegere buna, pentru ca par... neterminati. Cu o singura exceptie: ai forme generoase? Solutia sunt pantalonii drepti, largi, usor evazati. Alege materialele moi, usoare care cad.

- Daca vrei sa-ti subtiezi silueta, orienteaza-te catre o pereche cu dungi sau tigheluri verticale. Fereste-te de imprimeurile mari daca nu esti slaba si inalta. Imprimeurile mici, in schimb, se potrivesc oricaror siluete.

- Incaltamaintea joaca un rol foarte important! Capri merg cel mai bine cu flip-flops, balerini, sandale sau pantofi cu talpa joasa ori cu tocuri mici (maximum 5 cm) sau cu talpa ortopedica (nu foarte inalta).

- Evita tocurile inalte! Arata vulgar in combinatie cu pantalonii trei sferturi. Ai interzis si la pantofii cu tocuri groase, cu multe aplicatii.

Eleganta "Capri"

Vrei un look elegant? La sandale cu barete merge de minune un pantalon pana sub genunchi sau deasupra gleznei.

Combinati cu o camasa, Capri sunt potriviti pentru o tinuta office - daca mediul in care lucrezi tu nu e prea conservator. Alege testurile din in,capri2_copy.jpg bumbac in amestec cu stretch, bumbac satinat sau gabardina.

E de preferat sa nu ii porti cu sacou, pentru ca acesta va strica proportiile imbracamintii (maneci prea lungi pentru pantaloni scurtati). Tii neaparat sa imbraci o jacheta? Alege una a carei lungime sa nu depaseasca linia soldurilor si cu maneci trei-sferturi.

O alta combinatie: Pantalonii sa fie din stofa, cu dunga, la care sa asortezi o bluzita cu maneci scurte din matase cu diferite imprimeuri.

Pantofii - cu toc putin ascutit - si geanta trebuie sa fie din piele. Pune-ti colier din metal si o pereche de cercei tip bobita.

Daca ai solduri generoase, ideali sunt pantalonii putin cambrati pe talie, largi pe solduri, care pica drept pe picior. Nu te avantajeaza cei cu buzunare aplicate sau tip pana.

Clasic...

Daca optezi pentru stilul clasic, ti se potriveste o costumatie din doua piese: un sacou din stofa si pantaloni tot din stofa, trei sferturi. La aceasta costumatie puteti asorta un tricou din bumbac.

Costumul este inchis la culoare? Alege un tricou rosu sau intr-o culoare aprinsa, pentru ca efectul sa fie garantat. O pereche de cercei in ton cu tricoul si o geanta din piele vor intregi o vestimentatie clasica! Pantofii pot fi in ton cu costumul sau cu tricoul si pentru a fi in tendinta, alege-i pe cei cu talpa groasa si toc inalt.

Daca ai gambe groase, poti purta orice tip de pantaloni, largi, drepti, cu buzunare sau accesorii metalizate, insa fereste-te de cei stramti pe gambe.

Sport!

Opteaza pentu pantalonii cu buzunare, care se pot strange sau largi pe picior. Asorteaza un tricou colorat si o curea din piele. Geanta poate sa fie cu imprimeuri florale, pentru un plus de feminitate.

Aceste tipuri de pantaloni se potrivesc pentru orice sezon, mai ales pentru aceasta primavara si nu mai ramane decat ca dumneavoastra sa alegeti ce stil veti dori sa abordati.

Casual

Alege o pereche de pantaloni din stofa, bufanti pe solduri, asortati cu o camasuta din voal, cu imprimeuri. Incalta balerini si pune-ti o pereche de cercei lungi.

Esti slabuta si cam... fara talie? Te avantajeaza pantalonii cu talie joasa si croiala dreapta sau pana. Evita-i pe cei cu talie foarte joasa sau stramti!

Pantalonii cu talie inalta si croiala dreapta sunt ideali pentru cele slabe. Evita pantalonii strech.

Si daca esti plinuta pantalonii trei sferturi te pot avntaja! Alege pantaloni cu dungi pe verticala si cu croiala dreapta.

Comentarii

Ultimă oră