Sari la conținut

Cum să afli mai multe despre sexualitatea ta? Iată 3 sfaturi pe care le poți lua în considerare!

cum-sa-afli-mai-multe-despre-sexualitatea-ta-iata-3-sfaturi-pe-care-le-poti-lua-in-considerare

Sexualitatea este un subiect delicat, deoarece are legătură cu o parte din tine la care doar tu ai acces. Pentru a o accepta în adevăratul sens al cuvântului trebuie, mai întâi, să înveți să o cunoști în profunzime. Astfel, vei reuși să afli mai multe lucruri despre tine însăți și, în același timp, să-ți dai seama care sunt nevoile și dorințele pe care îți dorești să le satisfaci.

În acest articol, vei afla 3 metode prin care poți descoperi detalii despre sexualitatea ta!

1. Relația cu corpul tău


Relația pe care o ai cu corpul tău este foarte importantă pentru a-ți înțelege mai bine sexualitatea. Este esențial să clădești o legătură de încredere cu acesta, deoarece el este cel care te găzduiește în fiecare zi, sprijinindu-te în toate experiențele prin care treci. Dacă nu te simți bine cu privire la anumite aspecte ale trupului tău, nu vei putea descoperi informații utile despre senzualitatea de care ești capabilă.

Există o mulțime de teste care te pot ajuta să-ți faci o idee despre asta, însă, cel mai bine este să te privești în oglindă. Acest exercițiu este simplu și este extrem de folositor: stai în fața oglinzii și studiază fiecare segment în parte, pentru a vedea care este părerea ta despre el. Gândește-te dacă îți place ce vezi, dacă ai mai schimba ceva, care este punctul tău forte sau care este trăsătura pe care nu o agreezi – tot ce trebuie să faci este să fii 100% sinceră!

2. Fanteziile


Fanteziile sunt o modalitate prin care poți accesa straturile profunde ale minții tale. Cele mai ascunse dorințe pot dezvălui lucruri care se vor dovedi utile în realitate, dacă le lași să funcționeze în mod optim. În general, orice scenariu petrecut în imaginație, te situează într-un anumit spațiu, oferindu-ți, în același timp, un rol specific.

Încearcă să fii atentă la aceste amănunte, fiindcă ele reprezintă nevoile tale, în cea mai pură formă – fără bariere, rețineri sau inhibiții. În cazul în care vrei să afli mai multe despre astfel de subiecte, te poți documenta pe site-uri de specialitate. Sunt mulți profesioniști – precum studioul de videochat Kendra – care se întâlnesc des cu acest fenomen și tratează teme similare în conținutul pe care îl postează!

3. Vulnerabilitatea și emoția

Cum să afli mai multe despre sexualitatea ta? Iată 3 sfaturi pe care le poți lua în considerare!


Vulnerabilitatea și emoția par să nu se integreze în lumea sexului, deoarece această zonă este considerată a fi legată, mai degrabă, de putere, plăcere fizică sau relaxare. Însă, sentimentele sincere sunt cele care pot schimba major felul în care îți identifici sexualitatea, întrucât acestea reprezintă calități unice, desprinse din personalitatea și mintea ta.

Fii liberă și abordează totul într-un mod degajat și echilibrat, lăsând loc pentru toate trăirile care vor apărea – cu siguranță, vei remarca surprize plăcute, care vor crea momente speciale, de neuitat.

În concluzie, nu trebuie să te temi să sondezi în interiorul tău, deoarece este singura cale prin care te poți descoperi așa cum ești cu adevărat. Înlătură toate blocajele mentale care pot apărea și accesează aceste straturi profunde. Vei avea nenumărate satisfacții și vei putea afla care sunt caracteristicile sexualității tale!

Sursă foto: Pixabay.com

Comentarii

Ultimă oră