Sari la conținut

Cum asortezi o geacă de iarnă la o ținută masculină office sau casual?

cum-asortezi-o-geaca-de-iarna-la-o-tinuta-masculina-office-sau-casual

Iarna vine cu problemele ei, și, deși femeile sunt cele care, de cele mai multe ori, au dileme și bătăi de cap în ceea ce privește ținutele de zi sau de seară, și bărbații pot avea astfel de probleme care necesită o mână de ajutor stilistic. Ei bine, o geacă de iarnă poate ridica probleme vestimentare pentru oricine, dar cel mai greu să o asortezi la ținuta ta este atunci când trebuie să urmezi un anumit cod vestimentar la birou. Mulți bărbați se confruntă cu un astfel de cod vestimentar în diferite profesii, motiv pentru care toate informațiile de care ai nevoie ca bărbat în sezonul rece din punct de vedere vestimentar se află mai jos.

Alege culori neutre

Cum ar fi să mergi la birou, într-o corporație, un cabinet de avocatură, ca profesor poate, într-o geacă verde neon și un costum albastru marin? Se potrivesc…ca nuca-n perete, cum s-ar zice. Tocmai din acest motiv au fost inventate coduri ce privesc asortarea culorilor și potrivirea acestora din perspectivă vizuală, pentru a nu atrage foarte mult atenția atunci când nu este cazul și pentru a nu obosi privirea. Vrei, probabil, să primești complimente pentru ținuta ta, sau măcar să nu primești comentarii negative referitor la aceasta, nu-i așa? Pentru a crea o ținută potrivită în sezonul rece, o geacă este esențială mai ales din punct de vedere termic. Mai mult decât atât, estetica și modelul acesteia trebuie să se potrivească cu mai multe ținute, să fie versatilă.

Astfel, pentru a evita eventuale greșeli vestimentare și pentru a merge la sigur, poți opta în sezonul rece pentru o geacă de iarnă pentru bărbați de la Bigotti.ro în culori neutre, precum negru, alb, bej, albastru închis, crem sau maroniu. Mai ales atunci când porți costume sau ținute casual sau office, geaca trebuie să aibă și ea culori care să te ducă cu gândul la afaceri, cum ar fi albastrul regal sau maroniu.

Evită gecile cu modele sau desene

Poate că pentru o plimbare sau pentru o ieșire în parc ai putea alege și astfel de geci, dar în niciun caz nu le poți purta la birou, mai ales dacă trebuie să respecți un cod vestimentar. Și mai ales atunci când domeniul în care lucrezi îți impune purtarea unei ținute care să denote seriozitate. Tocmai din acest motiv, atunci când alegi ce geacă vei purta la birou, indiferent că este vorba despre o ținută office sau una casual, evită purtarea gecilor cu modele diverse, a celor în mai multe culori și a celor cu desene.

Prin urmare, aceste două reguli vestimentare te pot ajuta atunci când îți pregătești ținuta pentru mers la birou, dacă ții cont de ele. Indiferent ce ai alege să porți, încearcă să nu optezi pentru mai multe culori simultan, deoarece acestea nu vor face decât să obosească privirea.

Sursa foto: Pexels.com

Ultimă oră