Sari la conținut
cum-alegem-paltonul-perfect

În urmă cu câteva luni am zărit în vitrina unui magazin un palton care mi-a atras atenţia, însă am avut o revelaţie atunci când m-am uitat la eticheta cu preţul acestuia. Pentru puţin mai mult faţă de costul unei haine realizate din materiale sintetice, aş fi putut cumpăra una fabricată din fibre naturale care ar fi ţinut mult, mult mai cald şi ar fi avut o durată de viaţă mai lungă. Am decis aşadar să scriu acest articol, pentru ca toate persoanele aflate în aceeaşi situaţie să poată lua decizia cea mai potrivită atunci când vine vorba despre un palton de iarnă.

În primul rând, chiar dacă haina ta de iarnă este o declaraţie de modă, rolul său principal este să îţi ţină de cald în timpul lunilor mai reci. Există mai multe modele pe piaţă care arată elegant; cu toate acestea, nu toate sunt fabricate din materialul potrivit pentru a îndeplini această sarcină. Hainele, care au ţesături din poliester şi vâscoză sunt două dintre cel mai puţin dezirabile opţiuni în lunile reci, deoarece aceste materiale nu au capacitatea de a reţine căldura. Aşadar dacă doreşti o haină foarte caldă, îţi recomand să găseşti una din lână.

De ce lână? Este un pic mai temperamentală decât bumbacul sau fibrelele sintetice, astfel unii dintre noi ar putea fi tentaţi să caute alternativele de bumbac. Şi le putem găsi, de obicei-dar nu este întotdeauna o alegere bună. Lâna deţine câteva proprietăţi de bază care nu se regăsesc la alte materiale. În primul rând, aceasta poate fi ţesută în ţesături groase, cu o textură profundă, bogată. În orice formă, lâna are o bogăţie şi o textură cu care nici cele mai bune produse de bumbac sau fibre sintetice nu se pot compara.

De asemenea, lâna reţine căldura extrem de bine. Chiar şi un sacou din lână subţire sau un pulover îţi poate oferi căldura necesară, mai ales atunci când mişcarea şi exerciţiile fizice îţi păstrează temperatura corpului ridicată.

Aşadar, după doar câteva zile de cercetare şi vizitarea numeroaselor magazine am ajuns la concluzia că majoritatea producătorilor utilizează în fabricarea hainelor de iarnă fibre sintetice precum amestecul de vâscoză şi poliester. Am descoperit, însă, o firmă ce utilizează în producerea paltoanelor sale doar stofă de lână, de o calitate foarte bună. Această companie se numeşte Vivo, iar aşa cum am dezbătut mai sus, paltoanele din lână de la Vivo sunt preferabile pieselor din fibre textile sintetice, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă şi calităţii deosebite.

Această companie oferă o colecţie completă de paltoane pentru doamne, domni şi copii cu design-uri moderne ce se vor potrivi tuturor gusturilor şi dorinţelor. În fiecare sezon, Vivo îşi reînnoieşte colecţia cu modele noi, în conformitate cu tendinţele în modă respective, astfel veţi găsi la această companie cele mai noi modele de paltoane, care vă vor ţine de cald şi vă vor face să arătaţi perfect, în acelaşi timp. Comenzile se pot efectua cu uşurinţă atât online pe site-ul companiei (http://vivo-collection.ro/), cât şi la telefon şi la email. Vă recomand, aşadar, cu căldură această companie, dacă doriţi un palton de calitate, la un preţ accesibil.

Comentarii

Ultimă oră