Sari la conținut

„Cum a furat Grinch Crăciunul”, spectacol live la Centrul Cultural Reduta

cum-a-furat-grinch-craciunul-spectacol-live-la-centrul-cultural-reduta

Povestea monstruleţului tâfnos, dar comic, ce urăşte Crăciunul, le va fi spusă copiilor mari şi mici duminică, 16 decembrie 2018, de la ora 18.30, într-un spectacol live de teatru, adaptat după povestea cu acelaşi nume.

Spectacolul este adus de Artitude şi Yuppi E Art şi ni-i arată pe Grinch şi singurul său prieten, câinele Max. Grinch urăşte Crăciunul şi ar face orice pentru a strica bucuria celor care iubesc această sărbătoare. Din acest motiv el va face orice ca să dea peste cap planurile şi pregătirile pentru noaptea de Crăciun a celor care abia aşteaptă sosirea ei.

Există totuşi ceva care îl va îndupleca pe Grinch şi îl va face să înţeleagă ce minunată poate fi această sărbătoare...

Spectacolul este o comedie spumoasă, care aduce pe scena personaje caraghioase prin ţinută, comportament şi interpretare. Atât copiii, cât şi adulţii îşi vor stăpâni cu greu hohotele de râs.

Regia şi scenariul spectacolului sunt semnate de Adriana Mircea, pe care o veţi vedea şi în distribuţie, alături de Alexandra Giurca, Andrei Ciugulea, Laurian Manta, Bogdan Trifan, Anastasia Dobre.

Spectacolul are loc la Centrul Cultural Reduta Braşov, duminică, 16 decembrie 2018, de la ora 18.30.

Costul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se vând la Reduta, dar şi pe site-ul https://biletebrasov.ro .

Spectatorii sunt rugați să se prezinte cu biletul la intrarea în sală cu 20 de minute înainte de începerea spectacolului.

Comentarii

Ultimă oră