Sari la conținut

Cum a fost la NOCTURNelionul sau Revelionul Primavaratic, eveniment realizat de incubator107 Brasov

Sambata aceasta a avut loc NOCTURNelionul sau Revelionul Primavaratic, eveniment realizat de incubator107 Brasov, care a adunat peste 100 de participanti, dornici sa intampline primavara cu pasiuni si creativitate. In cadrul NOCTURNelionului au avut loc o serie de ateliere practice reprezentative pentru anotimpul care tocmai a sosit, dar si o serie de momente artistice.

La fiecare început de lună, organizăm Nocturna, în cadrul căreia meşterii îşi prezintă atelierele, iar artiştii locali se promovează printr-o serie de manifestări artistice. Sâmbăta aceasta, am sădit NOCTURNelionul sau Revelionul Primăvăratic. Vă întâmpinăm cu ateliere colorate şi pline de viaţă la ceainăria Ceai et caetera, dar și în alte câteva locuri: începem prin a construi la „Atelier de sculptură tradiţională cu Ștefan Doru Moscu” şi la „Atelier de arhitectură cu Rareş Drăgoiu”. Continuăm prin a ne relaxa la „Atelier de yoga în doi cu Raluca Todor & Manuel Benche” şi la „Atelier de portrete cu Maria Ramona Bocșa”; facem sport şi ne distrăm la „Atelier de ski cu Vasi Lupoaea” şi „Atelier de Street Workout cu Mircea Sglimbea”. Primăvara vine cu forţe noi şi cu mintea limpede pentru a învăţa şi a ne dezvolta personal la „Atelier de Coaching Identitar - Cine sunt eu? cu Dana Costea” şi la „Atelier de Prim-ajutor cu George Apostu”. Iar în final, râdem şi devenim creativi la „Atelier de Improvizaţie teatrală cu Alecs Vereş”.

Pe lângă prezentarea acestor ateliere primăvăratice, în cadrul NOCTURNelionului a avut loc şi un „Duel pe pânză” între doi artişti braşoveni: Ştefan Doru Moscu şi George Roşu, de unde a înflorit o pictură incredibilă! De asemenea, participanţii au fost prinşi în mrejele Mimozei Artistice şi şi-au exprimat creativitatea, pictând şi desenând pe colile lipite pe pereţii unei camere. În miez de noapte, Acustica a preluat controlul şi a vestit trecerea dintre cele două anotimpuri, printr-un concert, unde toată lumea a dansat şi a fredonat melodiile cunoscute! Toată seara a fost animată de cei doi DJ de la APARATAJ. Lumea Board Games, ne-a adus jocuri strategice şi amuzante precum: Jungle Speed, Dixit, Carcassonne, iar cei prezenți s-au putut juca în voie!

Cu mare drag, vă aşteptăm la atelierele incubator107 Braşov! Promitem să vă întâmpinăm cu veselie şi distracţie. Pentru toți participanții la atelierele care au loc în ceainărie, Ceai et caetera face cadou o reducere de 20% la orice ceai achiziţionat! Păstrăm legătura și formăm o comunitate de oameni frumoși și pasionați: www.facebook.com/Incubator107Brasov și www.brasov.incubator107.com.

Comentarii

Ultimă oră