Sari la conținut

Peneliştii braşoveni sunt deranjaţi de faptul că ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a lansat cu surle şi trâmbiţe programul de promovare turistică din autobuze supraetajate.

Atunci când Consiliul Judeţean Braşov a promovat acest program în oraşul de poalele Tâmpei mai multe voci portocalii au criticat iniţiativa şi au spus că sunt bani cheltuiţi inutil.  


Cele cu "frunza" sunt bune.

Patru autobuze supraetajate, de culoare roşie, evident cu „frunza" brandului turistic pe ele, au început să circule pe străzile din Bucureşti. Acestea sunt momentan închiriate de la regia Autonomă de Transport în comun Constanţa. Costurile de închiriere ale autobuzelor se ridică la aproximativ 60.000 de euro pentru trei luni şi sunt suportate de RATB şi Ministerul Turismului. "Onor Doamna Udrea preşedintele Organizaţie Municipale a PDL face exact aceeaşi chestie, copiază o iniţiativă pe care Consiliul Judeţean o face de aproximativ 6 ani de zile şi anume existenţa unui autobuz turistic care să plimbe turiştii la preţuri modice sau chiar deloc, turiştii în zonele importante şi cu potenţial turistic", spune Sebastian Grapă, consilier judeţean PNL Braşov.

Diferenţa e la preţ.

Diferenţa faţă de Braşov o face însă şi preţul unui bilet. La noi acesta este chiar modic şi anume 5 lei dar în capitală însă preţul unei călătorii la înalţime este de 5 ori mai mare adică 25 de lei.  Ministrul Elena Udrea a declarat că are convingerea că acest program va fi un succes, iar dacă acest lucru se va întâmpla el ar putea fi extins şi în alte oraşe.

Comentarii

Ultimă oră