Sari la conținut

Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş: Am avut noroc

cristian-pustai-antrenor-gaz-metan-medias-am-avut-noroc

Cristian Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, a declarat după victoria, scor 1-0, cu Steaua, de pe Arena Naţională, că este mulţumit de parcursul formaţiei sale din aceste 12 etape de campionat, care se află pe locul şase în clasament, cu o etapă înainte de finalul turului.

"Sunt mulţumit de ceea ce am reuşit, un joc bun, în urma căruia ne-a ieşit ceea ce ne-am propus. Creţu a făcut două greşeli şi atunci când vrei să faci prea mult, atunci greşeşti şi o să avem o discuţie. Steaua a ratat multe ocazii, am venit să facem ce ştim, să fim periculoşi pe tranziţia pozitivă, dar puteam să avem şi 2-0, la ratarea lui Llullaku. Am avut şi noroc pentru că este greu să joci împotriva Stelei cu un om în minus şi am rezistat foarte bine", a declarat Cristian Pustai.

Gaz Metan Mediaş a marcat unicul gol al întâlnirii, în minutul 26, prin mijlocaşul Alexandru Munteanu, care a profitat de o deviere a fundaşului Bogdan Mitrea. Medieşenii au evoluat şi cu un jucător în minus, după eliminarea lui Alexandru Creţu, în minutul 71 si este pe locul şase în campionat, poziţie de play-off, cu 19 puncte, cu o etapă înainte de finalul turului. Echipa antrenată de Cristian Pustai va juca în etapa a 13-a, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova.

Comentarii

Ultimă oră