Sari la conținut

Cristian Cioacă şi-a descoperit un talent nebănuit în închisoare

cristian-cioaca-sia-descoperit-un-talent-nebanuit-in-inchisoare

Cea de-a 38-a ediţie a expoziţiei florale internaţionale “Simfonia lalelelor” de la Piteşti a adus surprize nebănuite, mai ales în ceea ce priveşte expozanţii.

Evenimentul, devenit tradiţie anuală, a început vineri cu celebra paradă a florilor, la care au participat două care alegorice împodobite cu 14.000 de flori, dar şi o mie de copii de la grădiniţele şi liceele din oraş, cu toţii îmbrăcaţi în flori. În plus, nu mai puţin de 180 de comercianţi au sosit din toate colţurile ţării, pentru a se lăuda cu producţia lor de flori sau de obiecte artizanale. Printre aceştia, au avut un stand şi deţinuţii de la Penitenciarul Colibaşi, care au scos la vânzare obiecte decorative realizate de mai mulţi bărbaţi care frecventează atelierul artistic de creaţie al închisorii. Unul dintre artizani a fost chiar celebrul Cristian Cioacă! Se pare că fostul poliţist şi-a descoperit după gratii vocaţia artistică, aşa că a trimis la târg două exponate: o barcă făcută din sfoară şi din beţe de chibrit, dar şi un copăcel cu fructe construit din sfoară şi boabe de cafea, scrie libertatea.ro.

“Simfonia lalelelor” se organizează la Piteşti din 1978, iar ediţia de anul acesta se va desfăşura pe tot parcursul săptămânii viitoare.

Comentarii

Ultimă oră