Sari la conținut

Cria Soft de ocupa de fiscalizarea casei tale de marcat

cria-soft-de-ocupa-de-fiscalizarea-casei-tale-de-marcat

Cria Soft vine in ajutorul tau prin asigurarea unei case de marcat de inalta calitate, care iti va facilita si imbunatati modul de productie al afacerii tale. Specifica pentru comertul cu amanuntul, pentru afacerile mici, mijlocii si mari, casa de marcat Datects de la Cria Soft vine la pachet impreuna cu fiscalizarea acesteia, la cererea echipei Cria Soft.


Prin casele de marcat de inalta calitate, afacerea ta se va imbunatati, in special in ceea ce priveste modul de productie. Cria Soft detine o gama diversificata de produse si servicii: de la case de marcat, cantare, cititoare de coduri de bare, imprimante, role tehnice, sertare pentru bani, sisteme POS si Soft, pana la servicii precum fiscalizarea casei de marcat, predarea memoriei fiscale si contracte de service. Toate aceste avantaje le vei avea odata ce vei contacta echipei Cria Soft.


Procedura de fiscalizare pentru case de marcat este un proces indelungat si greoi pentru tine, tocmai de aceea Cria Soft te sustine cu indrumari si documentatie necesara inregistrarii casei tale de marcat la Directia Generala a Finantelor Publice in a carei raza teritoriala se afla punctul de lucru, dar si cu avizele eliberate de Administratia Financiara.


Fiscalizarea casei de marcat este un efort suplimentar din partea ta, care presupune timp pierdut pentru tine si afacerea ta. De fiscalizarea casei de marcat se ocupa Cria Soft, acest serviciu fiind unul rapid, sigur si profesionist. De asemenea, prin consultanta, Cria Soft iti ofera informatii cu privire la documentele necesare intocmirii dosarului ANAF.

Aparatura si serviciile fiscale nu mai reprezinta acum o problema pentru afacerea ta. Pentru o casa de marcat performanta, pentru fiscalizare rapida si indrumare constanta, Cria Soft este aici, prin serviciile si produsele de inalta calitate.


Casele de marcat moderne fac parte din portofoliul Cria Soft, care sunt atat de tip desktop, cat si portabile. Acestea au posibilitatea de conectare prin Bluetooth la device-uri mobile, compatibile cu sistemele de operare iOS, Android sau Windows. Din portofoliul Cria Soft fac parte si alte produse: imprimante moderne, role tehnice, sisteme POS si Soft, sertare de bani, cititoare de coduri de bare.


Serviciile Cria Soft sunt diverse: fiscalizarea casei de marcat, contracte de service si predarea memoriei fiscale.

Comentarii

Ultimă oră