Sari la conținut

„Crăiasa Zăpezii” și un atelier de origami, atracțiile week-end-ului la Superland

craiasa-zapezii-si-un-atelier-de-origami-atractiile-weekendului-la-superland

Superland marchează sfârșitul vacanței de iarnă cu un super week-end plin de evenimente, bonusuri și DUBLU la distracție.

Așadar, în perioada 11 ianuarie – 13 ianuarie 2019, Superland le-a pregătit copiilor un program cu totul special.

Weekend-ul de poveste a început de vineri, cu un atelier de creație, în cadrul căruia Little Rising Star și Usborne Books i-au învățat pe cei mici arta Origami. (Usborne Books este cea mai mare și de succes editură care se adresează exclusiv copiilor). Intrarea și participarea la atelier au fost gratuite.

Toți cei care s-au gândit vreodată cum ar fi o iarnă fără fulgi de nea și fără bucuria săniușului, sunt așteptați  sâmbătă, 12 ianuarie 2019, la „Crăiasa Zăpezii”, un spectacol de teatru interactiv, susținut de Happy Teatru Brașov, începând cu ora 16:00, la etaj, în zona de VRxtreme. Intrarea și participarea la piesa de teatru sunt gratuite.

Ultima duminică din această vacanță de iarnă începe cu o super promoție. Astfel, duminică în intervalul 10:00 – 12:00 micuții vizitatori vor plăti o tură la VRxtreme și vor beneficia de cea de-a doua GRATIS.

De asemenea, weekend-ul acesta este ultimul din această vacanță de iarnă când se va dubla timpul de distracție. Astfel toți cei care „încarcă” 200 de puncte, primesc automat 400 de puncte de joacă. „Ora magică” se desfășoară timp de 60 de minute în fiecare zi, promoția fiind anunțată în Superland la ore aleatorii stabilite de organizatori.

Toți cei interesați sunt invitați să urmărească Superland pe Facebook sau Instagram ca să rămâna la curent cu promoțiile și evenimentele organizate. Dar mai ales....să spună prezent, la sediul de pe Șoseaua Cristianului 7 Brașov, pentru distacție.

Comentarii

Ultimă oră