Sari la conținut

Crăciun în patru variante pentru vârstnicii de la Centrul Noua

craciun-in-patru-variante-pentru-varstnicii-de-la-centrul-noua

Condiţie fizică de invidiat la vârsta a treia! Este vorba despre mai mulţi seniori, care au dansat ca la 20 de ani, demonstrând publicului că talentul nu ţine cont de vârstă. Câteva persoane din cadrul Centrului de Zi al Direcţiei de Servicii Sociale, au pregătit un program de sărbători ieşit din tipar. Este vorba despre un spectacol de Crăciun de patru tipuri: Tradiţional, Retro, Hippy şi Modern.

Evenimentul a avut loc la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Noua. Cu mult înainte de începerea spectacolului, vârstnicii au aşteptat - ca nişte copii cuminţi – să iasă din rutina zilnică. Au avut şi de ce, pentru că s-au putut bucura  de un show adevărat, cu colinde, poezii, piese de teatru, dansuri moderne şi dansuri populare.

Entuziasmat, unul din locatarii Centrului ne-a declarat: „Este minunat, ne place foarte mult spectacolul! Azi ne-am adus aminte de copilărie şi am avut emoţii. Chiar şi la vârsta noastră îl aşteptăm cu drag pe Moş Crăciun”.

Plăcut surprinsă de priza la public pe care a avut-o spectacolul, Daniela Bayer, şef serviciu Asistenţă Socio-Medicală DSS Bv ne-a spus: ”Ne-am gândit să organizăm acest spectacol pentru a-i face pe vârtnisici să uite de griji şi să aştepte cu nerăbdare sărbătorile. Este un show special pe care l-am gândit într-un mod original, în patru părţi, şi pentru a fi pe gustul tuturor. Sunt multe momente frumoase”.

Comentarii

Ultimă oră