Sari la conținut
costuri-ascunse-ale-lucrurilor-ieftine

Atunci când ai un buget limitat sau un venit mic, cauți întotdeauna să cumperi cât mai multe lucruri la un preț mai mic. Totuși pe termen lung, unele investiții făcute cu un preț redus te pot costa mai mulți bani. Cel mai bine este să pui departe bani din timp pentru a cumpăra variantele mai scumpe, dar mai sigure. Dacă trebuie să faci o investiție de acest gen urgent, atunci ia un împrumut prin sms de 500 de coroane (sms lån 500 kr) și vei putea să cumperi lucruri de care să te bucuri pe o perioadă mai lungă de timp.

Electrocasnicele se numără printre obiectele de a căror variantă ieftină nu trebuie să te apropii. Toți producătorii mari de electrocasnice au produse de lux, preț mediu și ieftine. Cele mai din urmă de obicei au piese mai proaste, aparatele nu au toate funcțiile la care de te aștepți de la acel brand și nici nu sunt la fel de durabile.

Astfel, vei ajunge să plătești mai multe pe reparații și pe înlocuirea pieselor decât diferența de preț între varianta low cost și cea medie. Chiar dacă au un preț mai mare, ar trebui să optezi pentru varianta cu preț mediu deoarece costurile de întreținere vor fi mai mici. Mai mult, pentru că sunt dedicate publicului larg, acestea vor avea mai multe funcții pe lângă cele la care le aștepți de la acel brand.


Nici atunci când vine vorba de mobilă, nu ar trebui să te zgârcești. Nu cumperi mobilă în fiecare lună și nici nu o schimbi în fiecare sezon. Din acest motiv, aceasta ar trebui să fie durabilă și de bună calitate. Cel mai bine este să investești în piese de mobilier mai scump cărora le poți schimba înfățișarea în timp, însă care vor sta în picioare chiar și atunci când pisicile decid să sară pe ele sau copiii cred că sunt planșe de desenat. Chiar dacă investiția inițială este mai mare, aceasta se va atenua în timp, atunci când nu va trebui să o schimbi atunci când se strică sau se zgârie.

În ceea ce privește mașina și reparațiile acesteia, nu ar trebui să alegi niciodată variantele cele mai ieftine. Dincolo de costurile care le presupun reparațiile, trebuie să investești în siguranța ta și a celor din jurul tău. Chiar dacă cumperi o mașină second hand, este bine să te orientezi spre una care nu are foarte multe probleme și a căror piese sunt ușor de găsit și înlocuit. Iar atunci când îi vine vremea să o repari sau să îi faci revizia, nu trebuie să te zgârcești. Piesele mai scumpe sunt de o calitate superioară, ceea ce înseamnă că nu va trebui să te întorci la serviceul auto foarte curând pentru noi reparații.


Sunt foarte multe lucruri a căror variantă mai ieftină te costă mai mult pe termen lung. Inclusiv hainele ar trebui să fie de calitate, ceea ce înseamnă un preț mai mare. Însă, sunt piese de îmbrăcăminte pe care le poți purta ani de-a rândul fără să își arate vârsta. La www.lanme.se poți găsi cele mai bune variante de împrumuturi pentru a face investiții în lucruri a căror calitate te vor scuti de cheltuieli pe termen

lung.

Comentarii

Ultimă oră