Sari la conținut
corona-primele-meciuri-oficiale-dupa-un-an

După o lungă aşteptare, handbalistele Coronei Braşov iau startul în noul sezon al diviziei A de handbal feminin. Echipa braşoveană va juca joi şi vineri, două meciuri din seria A a diviziei, partidele urmând a se disputa în Sala „Katy Szabo” din Sfântu Gheorghe şi fiind transmise live pe platforma frh.ro.


Astfel, formația antrenată de Simona Gogîrlă și Vasile Curițeanu va juca, la Sfântu Gheorghe, primele meciuri din serie, după următorul program: joi, 3 decembrie, de la ora 19.00 cu HC Dunărea Brăila iar vineri, 4 decembrie, ora 16.20, cu CSU Bacău. Deși luna trecută a fost anunțată într-o altă componenţă, seria A, din care face parte și echipa brașoveană, va avea la startul sezonului următoarele echipe: HC Dunărea Brăila, CSM Roman, CSU Bacău, HCF Piatra Neamț și desigur, CSM Corona Brașov. Chiar dacă a fost iniţial introdusă în serie, în săptămâna premergătoare startului competiţiei, CSU Târgovişte a dispărut din programările jocurilor.


Antrenoarea Coronei, Simona Gogîrlă a declarat înainte de startul sezonului că atât ea, colegii ei antrenori cât şi jucătoarele, sunt nerăbdători să simtă din nou emoţia competiţiei. „Ştim deja cu toţii cât de greu a fost acest an şi pentru sportivi, care au fost privaţi de competiţii şi antrenamente normale, astfel că, acum, când ne aflăm înaintea startului, suntem cu toţii nerăbdători şi dornici să facem meciuri bune. Ne este dor de handbal şi de competiţie, asta e clar”.

Comentarii

Ultimă oră