Sari la conținut
corona-dubla-victorie-cu-dunarea-galati

Corona „Wolves” Braşov a reuşit să câştige de două ori în faţa celor de la CSM Dunărea Galaţi în Liga Naţională. Victoriile băieţilor lui Otto Keresztes sunt cu atât mai importante cu cât gălăţenii erau liderii la zi din clasament.

Primul joc a fost extrem de echilibrat. Galaţiul a deschis scorul, însă Corona a revenit rapid şi a egalat prin Biro. Dunărea a preluat din nou conducerea, însă „lupii” au revenit datorită lui Fodor, iar înaintea ultimei reprize se pornea de la 2-2. Gălăţenii au înscris din nou, dar Virag şi Mihaly au adus-o pe Corona în avantaj. Pe final, cu doi oameni mai puţin, braşovenii au fost egalaţi la 4 şi s-a mers la penalty-uri. Acolo, Zsolt, Mihaly şi Fodor au marcat, Galaţiul a ratat o dată, suficient cât Corona să se impună la general şi să acumuleze două puncte.

În meciul secund, „lupii” au intrat mai decişi ca niciodată să obţină victoria în timpul regulamentar. Astfel, Molnar şi Pysarenko au fost primii marcatori ai gazdelor, însă repriza a doua a început de la 2-1 după ce şi Galaţiul a înscris. Oaspeţii au restabilit egalitatea, însă tot Corona a dictat ritmul. Mihaly şi Peter au stabilit scorul final, 4-2 pentru Braşov.

Comentarii

Ultimă oră