Sari la conținut
corona-cu-gandul-la-a-patra-victorie

Vicecampioana României la handbal feminin, are șansa de a bifa cel de-al patrulea succes consecutiv, din tot atâtea etape disputate în acest sezon. Duminică, fetele antrenate de Bogdan Burcea și Dumitru Bervbece(foto) vor juca la Tîrgu Mureș, cu nou promovata Mureșul din localitate. Diferența de valoare dintre cele două echipe nu ar trebui să ridice semne de întrebare, în ceea ce privește echipa câștigătoare.

Evoluția mai puțin convingătoare din runda precedentă  de la Constanța, le-a readus cu picioarele pe pământ pe handbalistele Brașovului.

“ Trebuie să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în jocurile trecute și să jucăm handbalul pe care noi îl știm.

Mureșul este o echipă care până acum și-a vândut scump pielea la fiecare meci, dar noi mergem acolo doar cu gândul la victorie.” a declarat jucătaoarea Coronei, Oana Bondar.

Diferența de valoarea dintre cele două loturi, conduce în mod normal spre o victorie facilă a trupei de sub Tâmpa.

Secundul Dumitru Berbece, exclude varianta unui accident î jocul de la Târgu Mureș.

“La valoarea echipei noastre, formația din Târgu Mureș nu are cu ce să ne surprindă!

Trebuie să facem un meci bun, să fie o bună pregătire pentru partida cu HCM Baia Mare.

Din ce am văzut în acest început de campionat, CSM București mi se pare un pic mai omogenă ca echipa din Baia Mare” spune și secundul Coronei, Dumitru Berbece.

Din păcate, antrenorii Coronei nu se vor putea baza pentru o perioadă bună d etimp pe interul Mihaela Briscan, care a fost luni operată, după ce a suferit o fractură la degetul arătător de la mâna stângă.

Comentarii

Ultimă oră