Sari la conținut
corona-brasov-la-a-treia-infrangere

Aerul primei ligi este mult prea tare pentru nou promovata Corona Braşov! Cel puțin asta spune statistica primelor trei etape: 3 înfrângeri, 0 puncte acumulate, 2 goluri marcate şi 9 primite ! Ultima „ispravă” a celor de la Corona: 2-5 aseară pe Tineretului, cu Astra Giurgiu !
Lecție de fotbal! Oficialii Coronei sperau să spargă gheața în prima ligă, chiar cu „europeana” Astra Giurgiu! Formația de la malul Dunării şi-a respectat blazonul şi după lecția de fotbal predată slovacilor de la Trencin în Europa League, a făcut „instrucție” şi cu echipa de sub Tâmpa. Cel mai în formă jucător din liga lui Mitică, Constantin Budescu, a lovit şi la Braşov! Şi nu doar odată, ci în două rânduri! Prima dată de la punctul cu var (min.28, după un fault a lui Neacşa la Morais) ! A doua oară : min.30 – şut în vinclu din lovitură liberă de la 20 de metri ! Ca să nu rămână mai prejos, Fatai şi-a trecut şi el numele în dublu exemplar pe tabelă. În minutul 19, Damian a fost doar simplu jalon pentru atacantul de culoare, care l-a executat pe Marc cu un şut frumos din interiorul suprafeței de pedeapsă! Apărarea Coronei a „visat” încă odată în minutul 31, iar Fatai a dat-o iar în „ațe”! Oamenii lui Nae Manea au mai dres cât de cât busuiocul pe finalul primei reprize, când au marcat prin Raphael Stănescu din lovitură liberă (min.42). Optimiştii din tabăra Coronei au prins curaj imediat după pauză. Min.48, lovitură liberă executată de Ene, şut deviat de zid, 2-4 !! Astra nu s-a arătat deloc impresionată de „forcingul” gazdelor şi cu 4 minute înainte de final, De Amorim a pus cireaşa pe tort cu un şut la care Marc nu a avut reacție! Corona Braşov-Astra Giurgiu s-a terminat 2-5 şi viața echipei de sub Tâmpa în prima ligă pare extrem de scurtă!  
Budescu, one man show! Cel mai în formă jucător al Astrei, dar şi al Ligii I, Constantin Budescu, a dat recital şi la Braşov. Budescu a marcat de două ori pe Tineretului şi a ajuns la cota 9 în acest sezon !! Se vede naționala? „Am obținut o victorie importantă la Braşov. Este început de campionat şi aveam nevoie de aceste puncte ! Sperăm să câştigăm şi joi şi să mergem în play-off-ul Europa League. Dacă voi juca bine în continuare la echipa de club, cu siguranță voi fi convocat şi la echipa națională!” a declarat Budescu imediat după finalul jocului de la Braşov.

Comentarii

Ultimă oră