Sari la conținut
corona-brasov-a-ramas-fara-antrenor

Fosta campioană a României în sezonul 2005-2006, Corona Brașov trece printr-o perioadă nefastă. De la începutul acestui an, în cele șase etape din Liga Florilor, echipa de handbal nu a reușit decât o victorie, la limită, în fața formației CSM Bistrița, scor 27-28.

Pe fondul rezultatelor negative, din 19 ianuarie 2018, Costică Buceschi a fost înlocuit pe banca tehnică a echipei de senioare de Vasile Curițeanu. După această schimbare, handbalistele au reușit victoria de la Bistrița, însă apoi au înregistrat trei rezultate negative, fiind învinsă în două partide consecutive de ultima clasată (CSM Slatina ocupa ultima poziție în momentul disputării partidei de la Brașov, încheiată cu victoria echipei oaspete, scor 27-30, iar Universitatea Cluj era, o săptămână mai târziu, pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin, dar a învins Corona cu 32-31).

Miercuri, 14 februarie, din cauza unor probleme de sănătate, clubul brașovean a anunțat că Vasile Curiţeanu a renunţat la postul de antrenor principal al echipei de la poalele Tâmpei. Tehnicianul s-a simţit rău, fiind afectat de rezultatele negative.

Potrivit lui Liviu Dragomir, președintele clubului Corona Brașov, „ceea ce se întâmplă la echipa de senioare l-a afectat foarte tare şi, cum este de altfel şi normal, a ales să îşi protejeze sănătatea”.

Vasile Curițeanu va rămâne doar antrenor al Centrului de copii şi juniori şi va ajuta echipa de divizia A, unde atmosfera nu este atât de stresantă. Echipa de senioare va fi antrenată în continuare de Dragoş Dobrescu, care a fost până acum secundul lui Buceschi și al lui Curițeanu.

Pentru echipa galben-albastră, urmează, la sfârșitul acestei săptămâni, o deplasare la Baia Mare, unde handbalistele brașovence vor întâlni formația locală Minaur, în optimile de finală ale Cupei României.

Comentarii

Ultimă oră