Sari la conținut
corona-a-remizat-cu-universitatea-cluj

Corona Braşov profită din plin de pauza competi­țio­na­lă. Trupa de sub Tâmpa  a susținut sâmbătă un amical, în compania celor de la Universitatea Cluj. Duelul Gane - Ganea s-a terminat nedecis, 0-0. La reluarea primei ligi, Corona va întâlni duminică 15 septembrie, de la ora 17.00, pe Gaz Metan Mediaş.
Ora testelor. Noul antrenor al Coronei, Jerry Gane, caută încă formula ideală. În confruntarea cu „şepcile roşii”, Gane a mers pe un sistem 1-4-3-3, sistem care cel mai probabil va fi folosit şi în campionat. În testul de pe stadionul Metrom, Gane a apelat la următorii jucători: Marc (min. 62 Dănălache) - Martac, Asanovic, Damian, Arce (min. 67 Burlacu) - Dâlbea, Vranjkovic (min. 46 Miranda), Vl. Munteanu (min. 62 Olariu) - Neacșa (min. 72 J. Marcos), Buș (min. 62 Maretic), Brata (min. 55 Braganca). „Sunt mulțumit de modul în care s-au mişcat băieții, chiar dacă nu am marcat, pentru că eu de obicei vreau să câştig şi în partidele amicale. Astăzi am văzute multe lucruri bune făcute de băieți” a declarat tehnicianul Coronie, Jerry Gane.
Sosiri, plecări... În jocul de sâmbătă, Gane l-a testat şi pe atacantul sârb Maretic, însă acesta nu a convins şi nu v-a fi păstrat în lot. De asemenea Vaştag, Dumitru şi Costin Gheorghe vor părăsi şi ei gruparea braşoveană. Principalul Coronei aşteaptă în continuare întăriri, pe lista priorităților figurând două posturi: portar şi atacant. „Avem nevoie de un vârf dar şi de un portar. Sper să ne înțelegem cu cei de la Sporting Lisabona pentru împrumutul portarului Golas. Dacă nu se va concretiza mutarea, ne vom orienta sper un portar tânăr de 17-18 ani” a precizat principalul Coronei.
Corona plăteşte astăzi! Formația de sub Tâmpa va face astăzi o plată către federație, sumă restantă din taxele şi impozitele jucătorilor . Dacă aceste taxe nu vor fi „aduse” la zi, dreptul la muncă al jucătorilor străini din lot nu poate fi acordat! „Nu săptămâna care vine, ci luni (n.r. astăzi), vor fi făcute aceste plăți! Cu siguranță nu vor fi probleme din acest punct de vedere!” ne-a declarat ieri la prânz, noul preşedinte al secției de fotbal, Nicolae Manea.

Comentarii

Ultimă oră