Sari la conținut

Corona a câştigat memorialul "Dumitru Popescu Colibaşi" la junioare

corona-a-castigat-memorialul-dumitru-popescu-colibasi-la-junioare

Echipa de junioare II a clubului Corona a câştigat trofeul Memorialului "Dumitru Popescu Colibaşi", după ce a învins în finala competiţiei Centrul de Excelenţă Braşov (divizia A), cu scorul de 28-22.

Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, CSŞ Dinamo Braşov (junioare I), Corona 2 (junioare III - antrenor Alin Bondar şi Eugen Ciulei), Activ Plopeni (divizia A-) şi Sepsi Sfântu Gheorghe (divizia A). Chiar dacă a avut în competiţia organizată la Braşov şi formaţii cu jucătoare mult mai mari, care activează în liga a doua în handbalul românesc, echipa de junioare II de la Corona, antrenată de Mariana Tîrcă a avut prestaţii foarte bune, la fel stând lucrurile şi cu echipa de junioare III a clubului Corona, care a avut în componenţă şi cea mai tînără junioară a turneului, în vârstă de doar 12 ani.

Premiile speciale ale turneului au fost:
Sorina Tîrcă (Corona) - cea mai bună jucătoare a turneului
Daciana Hosu (Corona) - cel mai bun portar
Iulia Popa (CSŞ Dinamo Braşov) - golgheter
Cristina Iordachi (Corona) - cea mai tânără jucătoare a turneului (12 ani)

Mariana Tîrcă - antrenoare junioare II Corona Braşov:

"A fost un turneu de care suntem tare mândri că am reuşit să îl organizăm şi care ne--a adus câteva jocuri foarte bune. Nu poate decât să ne bucure să vedem că deşi sunt mult mai mici ca vârstă, fetele s-au comportat excelent în meciurile jucate în compania formaţiilor din divizia A. Asta nu face altceva decât să ne demonstreze că suntem pe drumul cel bun şi că într-adevăr pepiniera de la Corona va scoate jucătoare care se vor impune în handbalul românesc. Vreau să subliniez că mă încântă foarte tare evoluţia junioarelor III, care nu s-au făcut de ruşine în meciurile jucate cu nişte adversare mult mai mari ca nivel de vârstă şi nu numai. Le mulţumesc tare muzlt fetelor pentru efortul depus în aceste două zile, şi tuturor celor caee au fost în sală la fiecare meci al nostru, chiar dacă au fost două zile de sărbătoare. De asemenea, mulţumesc tuturor celor care au contribuit la buna organizare a acestei competiţii de care noi suntem tare mândri"


Alin Bondar - antrenor junioare III Corona Braşov:

"Consider că a fost un turneu foarte util, atât pentru noi cât şi pentru toate echipele participante care s-au putut testa foarte bine în aceste partide. Sunt bucuros pentru fetiţele pe care le antrenez şi care au jucat cu curaj indiferent de adversarul pe care l-au avut în faţă. Chiar am fost mândru să le văd ce atitudine au în teren şi cât de bătăioase sunt în faţa unor jucătoare de 15, 16 şi chiar 17 ani"

Rezultatele complete ale Memorialului "Dumitru Popescu Colibaşi":
Dinamo Braşov - Centrul de Excelenţă 30-33
Activ Plopeni - Corona 1 26-27
Corona 2 - Dinamo Braşov 32-37
Centrul de Excelenţă - Corona 2 35-19
Dinamo - Activ Plopeni 32-29
Corona 1 – Sepsi Sfântu Gheorghe 29-20
Activ Plopeni – Centrul de Excelenţă 25-40
Corona 1 - Dinamo Braşov 31-22
Corona 2 – Activ Plopeni 10-0
Centrul de Excelenţă - Coorona 1 22- 28

Comentarii

Ultimă oră