Sari la conținut
ultima-ora-copil-inecat-intrun-parau-la-prejmer-foto-exclusiv

A fost la un pas de moarte! Vorbim despre un copil în vârstă de 1 an şi 5 luni, care a căzut în pârâul din spatele casei, în localitatea Prejmer. Micuţul a fost lăsat o clipă nesupravegheat şi a fost găsit în apă de bunicul lui. Băiatul a fost resuscitat mai bine de 40 de minute de un echipaj SMURD şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Copii din Braşov. Medicii încearcă tot posibilul să-i salveze viaţa. Bunicul băiatului spune că micuţul se juca în curte şi că la un moment dat fratele acestuia a deschis poarta din spatele casei, care duce exact la pârâu. În doar o clipă băiatul a ajuns în apă, iar bunicul l-a scos pe mal. Vecinii spun că în ultimele zile, din cauza ploilor, debitul pârâuui a crescut uşor, iar apa curge mai cu repeziciune decât de obicei. „Am auzit că băiatul se juca lângă apă şi a căzut în apă şi s-a înecat”, ne-a spus un vecin. „E un canal aici în spate şi am auzit că au mai căzut copii, dar până acum nu s-a înecat nici unul”, a spus un alt vecin. „I s-au aplicat imediat manevre de resuscitare mai bine de jumătate de oră din fericire copilul şi-a revenit şi a fost transportat la spitalul de copii la secţia de terapie intensivă”, a declarat lt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.„Important eset că este resuscitat, deocamdată se luptă între viaţă şi moarte, are puls foarte slab, e pe monitor şi încercăm în continuare să îl readucem”, a spus dr. Marcel Albean, director medical Spitalul de Pediatrie Braşov. Medicii de la Spitalul de Copii fac tot posibilul să-i salveze viaţa.

---------

Din primele informaţii se pare că fratele mai mare al copilului a deschis poarta din spatele casei, iar micuţul a ieşit, s-a dus direct la pârâu şi a căzut în apă. Băieţelul a fost găsit de bunicul său care de altfel a şi sunat la 112.

UPDATE - 1246 - În acest moment ambulanţa a ajuns la Spitalul de Copii, micuţul în vârstă de un an şi jumătate se află în grija medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe!

UPDATE - 12:27 – În acest moment copilul a fost băgat în maşina S.M.U.R.D. iar echipajul se îndrepta către Spitalul de Copii Braşov.

UPDATE - 12:14 - Vecinii spun că în ultimele zile, din cauza ploilor, debitul pârâuui a crescut uşor, iar apa era mai „iute” decât de obicei!

Pârâul în care se juca copilul în vârstă de un an şi jumpătate se află în spatele casei în care locuieşte cu bunicii şi părinţii.Potrivit bunicului mama copilul este la Braşov unde susţine un examen.

UPDATE - 12:05 - FOTO - Este vorba de un copil în vârstă de un an şi jumătate! În acest moment micuţul este resuscitat!

11:48 - Un copil în vârstă de un an şi jumătate din Prejmer a căzut în urmă cu puţin timp într-un pârâu. Incidentul s-a petrecut pe strada Păşunii. Din primele informaţii micuţul este inconştient. Copilul a fost găsit de bunicul lui. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Vom reveni cu amănunte!

Comentarii

Ultimă oră