Sari la conținut

Copiii sunt așteptați sâmbătă în Piața Sfatului la „Junior Sport Fest”

copiii-sunt-asteptati-sambata-in-piata-sfatului-la-junior-sport-fest

Sâmbăta, 9 septembrie 2017 , între orele 15:00 si 19:30, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Junior Sport Fest”.

În ultimul week-end de vacanță, sute de copii sunt așteptați în Piața Sfatului pentru a asista și participa la numeroase demonstrații sportive realizate de către copiii înscriși la cluburile sportive din Brașov. Evenimentul, organizat cu sprijinul Primăriei Brașov, are drept scop promovarea sportului în rândul celor mici.

Printre cluburile sportive prezente la eveniment vor fi ACS Scrimă Brașov (Scrimă), ASC Corona Brașov (Handbal, Fotbal și Hochei), BC Galactica Brașov (Baschet), Balet cu Vio ( Balet) , Clubul de Dans Vio Dance (Dans) și Teo Marin (Tenis). La eveniment vor fi prezenți și sportivi consacrați precum Rareș Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Magda Jerebie și mulți alții.

Anul acesta la „Junior Sport Fest”, organizatorii au introdus și elemente de noutate aducând unicul pumptrack modular din Romania, chiar în Piața Sfatului. Astfel, vor avea loc și demonstrații de skateboard, BMX și MountainBike, iar copilașii interesați pot beneficia de primele lecții gratuite.

Prima ediție a Junior Sport Fest, desfășurată în septembrie 2016, a reunit peste 700 de copii care au avut ocazia de a interacționa cu sportivii juniori și antrenorii acestora, fiind inițiati în tainele a numeroase sporturi. Participarea la demonstrațiile sportive este gratuită, copiii și părinții fiind așteptați sâmbătă în Piața Sfatului pentru a afla cât mai multe despre minunata lume a sportului.

Comentarii

Ultimă oră