Sari la conținut

Consultaţii stomatologice gratuite pentru elevii brașoveni, sâmbătă și duminică

consultatii-stomatologice-gratuite-pentru-elevii-brasoveni

Colgate, în parteneriat cu Societatea Naționala de Cruce Roșie din Romania, desfășoara până în 10 iunie 2018 Programul „Zâmbete Colgate“, ca parte a campaniei „România merită zâmbete Colgate“.

   Campania ajunge la sfârșitul aceste săptămâni în Brașov, unul dintre cele 5 județe selectate din toată țara.


   În 19 mai 2018, la Şcoala Gimnazială nr. 13 şi în 20 mai, la Şcoala Gimnazială nr. 2 „Diaconu Coresi”, între orele 9.30 şi 13.00, elevii din clasele 0-IV, înscrişi în programul Zâmbete Colgate, vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, de diagnostic şi recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală şi mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

Toţi copiii participanţi vor lua parte la lecţiile pentru igiena orală şi-l vor întâlni pe Doctorul Măseluţă.

Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiti de un părinte sau un tutore legal.

„Ne dorim să le atragem atenţia românilor cu privire la cât de important este acest aspect la nivel fizic, psihic şi emoţional. Igiena orală corectă începută de la vârste fragede este esenţială pentru dezvoltarea noastră ca oameni, iar acest lucru se poate întâmpla mai ales prin implicarea părinţilor, care să-i îndrume pe copii în acest sens”, a spus Frederik Ortiz, reprezentant al companiei Colgate.


    „Ne bucurăm că facem parte din această iniţiativă, grija pentru sănătatea oamenilor fiind o preocupare comună încă din 2015, când am demarat parteneriatul nostru cu lecţii de igienă orală organizate în întreaga ţară. Ne dorim ca împreună să oferim cât mai multe surâsuri şi prin acest program să încurajăm deprinderea obiceiurilor corecte de igienă orală şi comportamente sănătoase în întreaga familie”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.zambetecolgate.ro .

Comentarii

Ultimă oră