Sari la conținut

Confesiuni de la bărbaţi. Ce face când te place cu adevarat

confesiuni-de-la-barbati-ce-face-cand-te-place-cu-adevarat

Uneori, relaţiile sunt complicate. Dar, cu toate acestea, sunt momente când lucrurile sunt destul de simple, iar totul este evident.
Dacă eşti atentă la detalii şi ţii cont şi de părerile bărbaţilor legate de acest subiect, poţi să aflii ce e în mintea unui bărbat când te place cu adevărat.

Ce face un barbat când te place cu adevarat
În primul rând, trebuie adus în discuţie subiectul online. Foarte multe persoane preferă să îşi caute jumătatea pe Facebook, Twitter, Tinder sau alte aplicaţii. Aşadar, este important să ştii cum va proceda un bărbat dacă te place cu adevarat.
-dacă le place de cineva, nu ezită să iniţieze o discuţie; cei mai mulţi nu îşi pierd timpul cu Like-uri sau cu comentarii care-i pot ajuta să fie mai simpatici; pentru ei, totul este mult mai simplu: văd ceva ce îşi doresc şi acţionează;
-potrivit bărbaţilor, profilul unei femei ar trebui să fie destul de simplu, fără poze ostentative şi fără prea multe informaţii despre viaţa sa personală; mai mult decât atât, cei mai mulţi au mărtusirit că nu sunt atraşi de femeile care au un limbaj vulgar sau, mai rău, ţinute vulgare.

Romantismul… nelipsit:
Surprinzător sau nu, foarte mulţi bărbaţi au mărturisit că sunt romantici, însă obişnuiesc să facă foarte multe gesturi frumoase doar în momentul în care se implică emoţional.

La ce să te astepţi dacă te place cu adevărat:
-va merge cu tine la cumpărături;
-îţi va acorda mai mult timp;
-îţi va răspunde la toate mesajele;
-va face cumpărături în locul tau;
-te va scoate în oraş la cină;
-va fi atent;
-va râde la toate glumele tale, iar lista poate continua.

Comentarii

Ultimă oră