Luni, 24 martie 2014, încep Conferințele practice BookLand Evolution, un proiect cultural de mare anvergură ce își propune să îi aducă pe tinerii brașoveni față în față cu personalități.  Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 18:00 - 20:00, la Biblioteca Județeană George Barițiu din Brașov. Intrarea este liberă!
În prima zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt Florentina Opriș, Vasile Calofir și Anca Georgiana Drăgan. Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui!
BookLand Evolution le pregătește liceenilor încă o surpriză: este vorba de platforma online inPractica.ro, prin care vor avea acces la programe de practică, internship, traineeship și part-time jobs în companii sau organizații din România.


Conferintele se vor desfasura de luni pana vineri (24-28 martie), in intervalul orar 18:00-20:00, la Biblioteca Judeteana George Baritiu din Brasov si vor aduce pe scena, in fiecare seara, cate trei profesionisti consacrati:Florentina OprisVasile CalofirAnca Georgiana DraganSorin PeligradIoana Maria LupascuRemus MironDragos DavidMihaela TatuSilvian DuicaVajda LajosRazvan PatrascuDragos Anastasiu,

Vezi programul detaliat pe  www.book-land.ro/conferinte.