Sari la conținut

Conferință Regională de informare în cadrul Campaniei PNDR 2020 „Satul românesc are viitor”

conferinta-regionala-de-informare-in-cadrul-campaniei-pndr-2020-satul-romanesc-are-viitor

Vineri, 28 martie 2014, începând cu ora 11.00, se va desfăşura la Aula Universităţii Transilvania Braşov cea de-a 4-a Conferinţă Regională de informare în cadrul Campaniei PNDR 2020 „Satul românesc are viitor”. Conferinţa face parte din procesul de consultare şi informare, în contextul pregătirii Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Manifestarea debutează la ora 10 cu un curs festiv pentru studenţii Universităţii Transilvania, care este susţinut de către Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
În cadrul conferinței, ministrul Agriculturii va prezenta care sunt prioritățile României în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.
De asemenea, secretarul de stat George Turtoi va vorbi despre provocările noii perioade de programare. David Eugen Popescu, director general APDRP, va discuta despre lecțiile învățate din perioada de programare 2007-2013. Iar Silvia Ciornei, președinte-director general, Fondul Național de Garantare pentru IMM, va prezenta soluțiile de garantare pentru agricultură.
Conferința se va încheia cu Mihai Herciu, director general AM PNDR, MAD, care va discuta cu participanții despre nevoile de investiții ale spațiului rural: investiţii în agricultură, în infrastructură rurală, activităţi non-agricole şi acţiuni de conservare a mediului.

Comentarii

Ultimă oră