INIŢIERE ÎN BIOTRANSFORMARE – REVERSUL ÎMBĂTRÂNIRII – SĂNĂTATE

  Avem ocazia astăzi să luăm parte la un seminar unic în România, beneficiind de participarea celui care a învăţat să experimenteze şi să trăiască de peste 10 ani în deplină sănătate, succes, reîntinerire şi împlinire.

  Autorul şi self-trainer-ul Cristian Mureşanu, iniţiat în biotransformare, ne prezintă povestea vie şi plină de semnificaţii a modului în care a reuşit să declanşeze acest fenomen şi mecanism fiziologic, momentan nedescoperit sau nerecunoscut de către ştiinţa medicală.

 El a observat că, în mod surprinzător, după 10 ani de la declanşarea fenomenului de biotransformare, i s-au estompat ridurile, înfăţişarea a devenit mai armonioasă, culoarea pielii a devenit mai proaspătă, starea generală de sănătate a devenit mai bună. La fel şi vitalitatea, expresivitatea emoţională şi focalizarea mentală.

  Observând totodată şi influenţa rezonantă energiilor de biotransformare asupra celor care l-au cunoscut, Cristian Mureşanu va susţine în Braşov conferinţe şi cursuri practice şi teoretice de iniţiere în biotransformare pentru cei interesaţi.

  Metodele sale nu necesită timp alocat practicii, iar practica înseamnă aplicarea a 5 principii în timpul derulării activitaţilor curente, oricare ar fi acestea.

  Avantajele biotransformării sunt inestimabile şi nu există termeni de comparaţie:

   1) Refacerea completă a sănătăţii (în cazul multor maladii cronice şi degenerative, inflamaţii cronice) aşa cum s-a întâmplat în cazul personal al autorului.

   2) Optimizarea tuturor funcţiilor cognitive, mecanisme fiziologice, reglarea bioritmurilor, reducerea necesităţilor alimentare şi a orelor de somn zilnic, purificarea fizică, mentală, emoţională a întregii fiinţe, mai mult decât prin orice alte metode, tehnici şi tratamente din câte s-au descoperit vreodată.

   3) Creşterea excepţională a eficienţei în activităţile zilnice la firmă sau la locul de muncă, optimizarea tuturor modalităţilor de a planifica afaceri durabile şi profitabile, putere de muncă şi concentrare psihică mult mărite , dezvoltarea imaginaţiei şi inteligenţei superioare

   4) Îmbunătăţirea relaţiilor interumane, a relaţiilor de cuplu, a trăirilor ; într-o singură exprimare: trăirea vieţii la superlativ, aşa cum nici nu v-aţi imaginat-o vreodată.

Detalii office@alexaevent.ro. tel. 0742483333 (www.alexaevent.ro )


    Pentru a participa la conferinţă, doritorii trebuie şă completeze un formular de înscriere pentru a-şi rezerva locul! Atenţie! Locuri limitate!
    Cost intrare: 30 lei
    Conferinţa are loc astăzi, 4 noiembrie 2016 între 19:00 si 22:00, la Brașov, Hotelul Kronwell, str. Garii, nr. 7A.
 

  Sursa: iubescbrasovul.ro