Sari la conținut
conditii-excelente-de-schiat-in-poiana-brasov


Stratul de zăpadă în Masivul Postăvarul şi pe pârtiile de schi din Poiana Braşov este de 70 de centimetri, iar condiţiile de schiat sunt foarte bune pe toate pârtiile, a precizat vineri, administratorul Domeniului schiabil din Poiana Braşov, Dorin Drăgoi, citat de agerpres.ro. În plus, toate mijloacele de transport pe cablu, telecabinele Kanzel şi Capra Neagră, telegondola, telescaunele Ruia, Lupului şi teleschiurile Bradul, Ruia şi Stadion sunt funcţionale. Cele mai solicitate pârtii din Poiană sunt Drumul Roşu, Sulinar, Lupului, Bradul aceasta din urmă fiind singura din staţiune care are şi noctură.

O urcare cu telecabina costă 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. O urcare şi o coborâre cu telecabina costă 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.

Pentru cei care schiază şi fac mai multe ture pe pârtii există posibilitatea cumpărării unei cartele care costă în funcţie de numărul de puncte de la 30 de lei pentru o cartelă cu şase puncte, la 510 lei pentru o cartelă cu 240 de puncte, acestea fiind valabile pe toate mijloacele de transport pe cablu.

Comentarii

Ultimă oră