Sari la conținut

„Concurs Internațional de Sărituri peste Obstacole“, în acest week-end, la Prejmer

concursul-international-de-sarituri-peste-obstacole-in-acest-weekend-la-prejmer

Federația Ecvestră Română și Clubul Ecvestru „163 Plopi“ din Prejmer organizează, în perioada 2-4 Iunie 2017, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ecvestre din acest an, „Concursul Internațional de Sărituri peste Obstacole“, de categoria 1 stea.

Competiția se va încheia cu finalele „Bronze Tour”, „Silver Tour”, „Vip Tour” și „Grand Prix Gold Tour”. Sportivii au oportunitatea de a se califica în Campionatul European de Juniori, care, anul acesta, se va desfășura la Samorin, în Slovacia.


   La competiție participă peste 100 de cai din România, Croația, Bulgaria, Marea Britanie.

Unul dintre oaspeții acestui concurs este juniorul bulgar, Vencislav Izov, care încalecă 2 cai, Ezop și Hercules. Campion balcanic la Juniori în 2015, sportivul a fost cooptat, anul trecut, în Academia Călăreților Tineri, unde s-a antrenat cu unul dintre cei mai bine cotați călăreți din Germania, Franke Sloothaak.

Miza acestui concurs este calificarea la Campionatul European de Sărituri peste Obstacole pentru Juniori 2017. Premiile puse în joc depășesc 20.000 de euro.

Publicul va avea ocazia să vadă un spectacol ecvestru, care va putea fi urmărit de la față locului sau LIVE pe pagina de facebook Federația Ecvestră Română.

Centrul Ecvestru „163 Plopi”, gazda competițiilor de la Prejmer, s-a înființat în anul 2013. Are o capacitate de 120 de boxe pentru cazarea cailor și este printre puținele baze ecvestre din România, unde se organizează concursuri, sub egida Federației Ecvestre Române, pe toată perioada anului. În acest week-end este prima dată când găzduiește o competiție de nivel internațional. Fiecare cal și călăret ascund o poveste!

Comentarii

Ultimă oră