Sari la conținut

Concurs de poveşti horror pentru obţinerea unui job în străinătate

concurs-de-povsti-horror-pentru-obtinerea-unui-loc-de-munca-in-strainatate

Dacă spui o poveste horror de la locul tău de muncă ai șansa să primești un job peste hotare.


  O agenție de ocupare a forței de muncă din Brașov a lansat un concurs inedit pentru cei care au deja un loc de muncă, dar de care s-au cam săturat.

Astfel, aceștia sunt provocați să trimită o poveste, o poză sau un filmuleț horror de la locul de muncă, în perioada 27 octombrie – 6 noiembrie 2016 și poți fi premiat cu un loc de muncă divin, plus 50 EUR din valoarea biletului de transport dacă aleg un loc de muncă în străinătate. Cele mai de groază 3 povești vor primi biletul de transport achitat integral, susțin reprezentanții Agenției.

„Halloween-ul ăsta ai mare baftă, pentru că în perioada 27 octombrie – 6 noiembrie 2016 problemele din carieră ți se rezolvă! Scrie povestea ta horror, fă o poză sau un film de groază de la locul de muncă și trimite-le către Banca de Joburi. Primești în schimb un job divin – sigur, rapid și respectabil!”, se precizează în anunțul postat de firmă.

În ceea ce privește partea horror a poveștii, reprezentanții agenției așteaptă o poveste horror-amuzantă, nu tristă, „nu de alta, însă vrem să te ajutăm spre mai bine, nu să îți plângem de milă. Chiar și cele mai mici sau banale gesturi nașpa de la muncă se califică, așadar”.

Cei care vor să se înscrie în competiție pot trimite un email pe adresa cv@bancadejoburi.ro sau pot scrie un mesaj în privat pe pagina de Facebook www.facebook.com/bancadejoburi, alături de datele de contact: nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon mobil și postul de care sunteţi interesaţi. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 8 noiembrie 2016 pe website-ul www.bancadejoburi.ro precum și pe pagina de Facebook a agenției.


    În ceea ce privește „joburile divine” puse la dispoziţie, Banca de Joburi precizează în anunț că are un portofoliu vast de proiecte de recrutare care reunesc sute de angajatori și peste 10.000 locuri de muncă, în orice domeniu de interes: turism-HoReCa, îngrijire copii, îngrijire bătrâni, transport-logistică, depozite, vânzări, agricultură, construcții, tehnicieni, ferme etc.

„Practic, indiferent în ce domeniu lucrezi sau ai lucrat, dacă locul de muncă actual este de groază și vrei mai mult de la tine noi îți putem oferi o carieră înălțătoare în țară sau în străinătate. Îți poți alege deja jobul preferat din portofoliul nostru. Majoritatea posturilor noastre sunt cu tarife zero de înscriere și mediere, așadar dacă povestea ta e suficient de horror, efectiv poți pleca la un job nou cu doar bani de buzunar”, au explicat oficialii agenției.

Deşi pare doar o glumă de Halloween, concursul e „pe bune”, iar premiile oferite reale.

Sursa: bizbrasov.ro

Comentarii

Ultimă oră