Sari la conținut

CONCURS BraşovulTău: Câştigă o invitaţie la Stand up in the city cu Sorin şi Natanticu

concurs-brasovultau-castiga-o-invitatie-la-stand-up-in-the-city-cu-sorin-si-natanticu

Artitude şi Stand up in the city – clubul mobil de comedie îi aduc pe SORIN şi NATANTICU în Braşov, în ziua de duminică, 3 februarie de la ora 20:00, Deane's Pub.
SORIN PÂRCĂLAB - este membru al trupei Aristocraţii şi fost membru al trupei Brigada 2pe3.  A fost la Românii au talent unde a luat da-uri de la juriu și like-uri de la oamenii de acasă cît cuprinde.
COSMIN NATANTICU - este unul dintre protagoniștii show-ului ”Serviciul Român de Comedie” de la Pro TV.
Concurs Brasovul Tau. Trimite un email cu datele personale (nume, prenume şi număr de telefon) la adresa info@brasovultau.ro. Şi  poţi câştiga prin tragere la sorţi o invitaţie pentru 2 persoane, dintre cele două premii puse la bătaie,  la spectacolul care va avea loc duminică, 3 februarie.
În data de 31 ianuarie (joi) ora 17:00 se va face tragerea la sorţi.  Pe 01 februarie (vineri) dimineaţa se va publica lista cu câştigătorii pe www.brasovultau.ro si în cotidianul Braşovul Tău. Câştigătorii va fi contactaţi de către echipa www.brasovultau.ro pentru a primi premiul.

Preţ unui bilet la show este  25 ron. Biletele se achiziţionează din: Deane’s Pub, str. Republicii nr.19, orele 10:00 – 23:00 zilnic până sâmbătă inclusiv. Informaţii si rezervări: 0765436963. Stand up in the city este  clubul mobil de comedie, care a adus diversitate la fiecare sezon: prezenţa exclusivă  a celor mai buni comedianţi ai momentului  - Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, Sorin, Sergiu, Natanticu şi Andrei, promovarea tinerilor comedianţi care au avut şansa să performeze în deshidere, showul de improvizaţie Zis si facut, showuri de trupă şi one man showuri.



Comentarii

Ultimă oră