Sari la conținut

CONCURS BraşovulTău: Câştigă o invitaţie la Stand up in the city cu Bordea şi Micutzu

concurs-brasovultau-castiga-o-invitatie-la-stand-up-in-the-city-cu-bordea-si-micutzu-

Artitude şi Stand up in the city – clubul mobil de comedie îi aduc pe Bordea şi Micutzu în oraşul tău. Show-ul va avea loc sâmbătă,15 decembrie, de la ora 19.00,  la Deane’s Pub.

BORDEA – Moldovean din Botosani, tanar talentat si actor nelinistit care a facut de toate, seriale TV, reclame, piese de teatru. Fost rezident in cafe DeKO iar azi asistentul lui Capatos la „Un show pacatos”.
MICUTZU  activeaza in prezent in Club 99 si pe scena Stand up in the City.Micutzu’ declara ca sursa de inspiratiei lui sunt lucrurile care i se intampla in fiecare zi, sau in formularea plina de modestie a actorului: „ Eu traiesc si inspiratia se pogoara asupra mea”.Micutzu’ se foloseste foarte mult de improvizatie, motiv pentru care multe dintre materialele lui sunt inspirate chiar de publicul care vine sa-i asculte glumele: „In general, glumele pe care le fac sunt improvizate pe scena.Sunt personaje care vin in sala de spectacol si eu ii vad si de acolo vine improvizatia”

Concurs Brasovul Tau. Trimite un email cu datele personale (nume, prenume şi număr de telefon) la adresa info@brasovultau.ro. Şi  poţi câştiga prin tragere la sorţi o invitaţie pentru 2 persoane, dintre cele două premii puse la bătaie,  la spectacolul care va avea loc sâmbătă,15 decembrie. Nu este permisă mai mult de o înscriere de persoană/adresă de e-mail. Tragerea la sorţi are loc vineri, 14 decembrie. Lista cu câştigătorii se va publica atât pe portalul www.brasovultau.ro cât şi în ziar. Câştigătorii vor fi contactaţi de către echipa www.brasovultau.ro pentru a primi premiul.  În cadrul concursului vor fi acceptaţi doar participanţii din judeţul Braşov.


Preţ unui bilet la show este  25 ron. Biletele se achiziţionează din: Deane’s Pub, str. Republicii nr.19, orele 10:00 – 23:00 zilnic până sâmbătă inclusiv. Informaţii si rezervări: 0765436963. Stand up in the city este clubul mobil de comedie, care a adus diversitate la fiecare sezon: prezenţă exclusivă a celor mai buni comedianţi ai momentului şi promovarea tinerilor comedianţi care au avut şansa să performeze în deshidere, showul de improvizaţie Zis şi facut, showuri de trupa şi one man showuri.

Comentarii

Ultimă oră