Sari la conținut

Concerte, spectacole de magie și surprize în această vară la Dino Parc Râșnov

concerte-spectacole-de-magie-sisurprize-in-aceasta-vara-la-dino-parc-rasnov

Vara aceasta, dinozaurii de la Dino Parc Râșnov se reîntorc la viață și dau startul distracției cu o serie de concerte și spectacole, în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Concerte, spectacole de magie și teatru muzical, toate vor avea loc vara aceasta la Râșnov, cu ocazia câtorva zile speciale ce vor fi marcate de organizatori.

Pe 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului, cei mici și cei mari sunt așteptați începând cu ora 12:30 să se bucure de spectacolul de teatru muzical educativ al Trupei PAM PAM. Cele 3 personaje haioase ale trupei, Pia, Vio și Kito, alături de invitații lor speciali, îi vor introduce pe vizitatorii Dino Parc în lumea fascinantă a poveștilor, provocându-i totodată să cânte și să danseze împreună cu ei. Mai multe detalii, precum și informații despre bilete, se găsesc în evenimentul dedicat de pe Facebook.

Pe 12 iunie, Dino Parc Râșnov va aniversa 7 ani de la deschidere, iar artista Iuliana Beregoi, cu peste 1 milion de fani în mediul online, împreună cu binecunoscuta Alina Sorescu și corul ei de copii talentați, Picii lu' Soreasca, vor fi atracțiile principale. Vor urca pe scenă pentru a sărbători prin muzică și dans aniversarea parcului cu dinozauri.

Iar pentru că în august urmează unul dintre cele mai așteptate weekend-uri prelungite, pe 14 august, organizatorii Dino Parc vor avea din nou invitați speciali, meniți să îi vrăjească, la propriu, pe vizitatorii parcului. Magicianul Robert Tudor va urca pe scenă cu o demonstrație de magie extraordinară, în timp ce trupa pentru copii Coloricii va atrage toți membrii familiei, de la cel mai mic și până la cel mai mare, cu versuri și coregrafii vesele.

„Ne dorim ca toată lumea să se poată bucura vara aceasta de atmosfera Dino Parc Râșnov, așa că am hotărât ca anul acesta să organizăm trei spectacole mari și să aducem cinci dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți artiști și cântăreți pentru copii. Suntem extrem de încântați că Europa FM ni s-a alăturat în acest demers și am gândit alături de ei multe alte surprize pentru vizitatorii parcului. Cu ocazia aniversării de 7 ani a Dino Parc vom organiza și un concurs important pe pagina noastră de Facebook, unde vom oferi bilete la lansarea ultimului film din seria Jurassic World pentru majoritatea orașelor din țară”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Spectacolele și concertele ce vor avea loc la Dino Parc Râșnov vor fi incluse în prețul biletelor de acces în parc, fără alte taxe suplimentare.

Ultimă oră