Sari la conținut

„Concert Extraordinar de Colinde Românești”, cu Ștefan Hrușcă, la Brașov

concert-extraordinar-de-colinde-romanesti-cu-stefan-hrusca-la-brasov-

În luna decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi bucură ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.

La Brașov, Ștefan Hrușcă va susține îndrăgitul concert de colinde la Teatrul „Sică Alexandrescu” pe 17 decembrie 2019, de la ora 20:00.


  Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum „Florile Dalbe”, „Trei Păstori”, „Afară ninge liniştit”, „Linu-i lin”, „Sfântă-i sara de Crăciun” şi „Ziurel de ziuă”, repertoriul prezentat fiind format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului.


  Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Ştefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele lui Hrușcă se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXVII-a oară în acest an.


  Aşadar, cei prezenți la Teatrul „Sică Alexandrescu” marți seara vor avea parte o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră.


  Spectacolul se va bucura de participarea extraordinara a MEZZOSOPRANEI RUXANDRA DONOSE!

Concertul va avea loc marți, cu casa închisă, pentru că la Brașov toate biletele sunt „SOLD OUT”.

Comentarii

Ultimă oră