Sari la conținut
concert-de-exceptie-la-sala-sporturilor

Vineri, pe 31 martie, trupa Holograf va concerta la Sala Sporturilor din Brașov, în cadrul turneului „Vedere de la Costinești”. Brașovenii se vor bucura de un spectacol consistent, complex și memorabil, al trupei care sărbătorește aproape 40 de ani de la înființare.

La București, concertul i-a reunit pe scenă pe cei care au consacrat formula inițială a trupei, cu Gabriel Cotabiță ca vocal și Mihai Pocorshi sau Nuțu Olteanu la chitară.

Concertul de la Brașov va conține mai multe momente-surpriză, de care brașovenii se vor putea bucura timp de peste două ore. Playlistul va include atât piese energice, precum „Banii vorbesc”, cât și melodii emoționante.

Conform organizatorilor, trupa Holograf va ajunge la inimile celor din public cântând doar hituri, nepunând accent pe o coregrafie impresionantă sau pe elemente de spectacol, așa cum și-au obișnuit, de altfel, fanii.

Concertul de la Brașov, de pe 31 martie, va fi penultimul din cadrul turneului național „Vedere de la Costinești”. Spectacole vor mai avea loc la Constanța (26 martie), Craiova (29 martie) și Iași (4 aprilie). Turneul a început la București, pe 20 martie.

Radio Brașov vă trimite la concert! Rămâneți pe frecvențe pentru a afla cum puteți câștiga 6 bilete la spectacolul de pe 31 martie!

Comentarii

Ultimă oră