Sari la conținut

Iubitorii de poker din Braşov au ocazia să joace de acum într-un cadru pofesionist şi organizat. Poker Club a deschis la parterul hotelului Aro Palace, din centrul oraşului, o locaţie care oferă posiblitatea braşovenilor să joace poker live. Aici se află la dispoziţia jucătorilor patru mese electronice Poker Mate şi se organizează zilnic turnee şi mese de cash. Comunitatea  jucătorilor de poker din Braşov are astfel la dispoziţie o locaţie civilizată unde se poate practica pokerul ca sport, şi nu ca joc de noroc.
 Poker, un sport al minţii. Un club de poker înseamnă  în primul rând respect pentru joc şi pentru adversar, şi apoi noroc. Jucătorii care participă la turneele organizate zilnic îşi vor da seama că nu norocul este atuul cel mai important, ci disciplina, educaţia, bankroll managementul, răbdarea, poziţia la masă şi altele. Într-un club de poker vor învăţa că pentru a fi un jucător de poker câştigător trebuie să munceşti mult, să înveţi în fiecare zi şi nu să te bazezi pe şansă. Poker Club este o comunitate a jucătorilor de poker unde aceştia îşi perfecţionează jocul şi ajung să câştige sume impresionante de bani datorită calităţilor individuale dobândite în timp.
Înscriere pe internet. Poker Club vă pune la dispoziţie posibilitatea de a vă înscrie online la turnee, pentru aceasta consultaţi site-ul: www.PokerClub.ro. Pe site veţi găsi informaţii detaliate legate de turnee, promoţii, mesele de cash şi aveţi chiar posibilitatea de a comunica cu alţi jucători. Mai multe detalii şi la numărul de telefon: 0734 700 201.
Ziua şi turneul. Poker Club din Braşov organizează săptămânal diferite acţiuni, pentru amatorii acestui joc,  dintre care amintim: turnee zilnice de tip Freeroll ce au intrarea gratuită şi cei mai buni sunt răsplătiţi cu premii suporate de club; turnee zilnice de tip freezout sau rebuy + addon, cu buy-inuri mici începând de la 10 lei; leaderboard de turnee (clasament pe puncte) pe perioade mari cu premii pentru a crea o competiţie între jucătorii de poker; se ştie că un jucător de poker bun câştigă pe perioade mari de timp, astfel făcându-se diferenţa faţă de cei ce sunt doar norocoşi! Promoţii la mesele de cash gen Rake Race-uri ce răsplătesc cei mai buni jucători săptămânal sau Point Store la sfârşitul lunii putând astfel achiziţiona cu punctele obţinute diverse produse (ex. laptop, telefoane etc.);
Cupa Presei braşovene. Vinerea trecută, Poker Club Braşov, în parteneriat cu Trustul de presă MIX Media Group, a organizat Cupa Presei la Poker Texas Hold"em. Jurnaliştii braşoveni au dovedit că sunt buni maeştrii nu doar la jocul cu cuvântul, ci ştiu să mânuiască şi cărţile. Turneul a fost câştigat de jurnalistul Sergiu Negriţoiu de la Antena 1, care a câştigat Cupa şi un premiu substanţial. Pe locurile următoare s-au clasat Andreea Pestriţa de la PromoOne, Lucian Pop de la Transilvania Expres, Raul Florin Cordan tot de la Tex şi Floris Sanaploianu, de la MIX Media Group.

Comentarii

Ultimă oră