Sari la conținut
comunitatea-cci-brasov-

Proiect pentru mediul de afaceri şi cel academic braşovean. Comunitatea CCI Braşov este cea mai nouă platformă de dezvoltare a celor două medii prin instrumente moderne, care vor contribui la crearea unor legături durabile şi puternice, bazate pe comunicare.

În acest sens  Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov a lansat reprezentanţilor mediului de afaceri şi al celui academic invitaţia de a participa la câteva evenimente lunare, pe teme de afaceri, workshopuri antreprenoriale şi motivaţionale şi nu numai.  ”Este nevoie de legături puternice între oamenii de afaceri, între mediul de economic şi academic în acest sens demarăm o serie de întâlniri de networking între oameni de afaceri , o serie de conferinţe pentru sudenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii Transilvania sperând ca în acest fel să se creeze legături trainice în mediul academic” a precizat  Dana Lupşa, PR voluntar al campaniei.

Prima acţiune din seria de evenimente programate va avea loc la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, în data de  25 noiembrie de la ora 09.30, tema fiind Marketing-ul tradiţie sau tradiţional.

Comentarii

Ultimă oră