Sari la conținut

Compania Apa Braşov mută ţevile de apă pe sub Canalul Timiş

compania-apa-brasov-muta-tevile-de-apa-pe-sub-canalul-timis

Trecerile de pietoni de la intersecţia străzilor Iuliu Maniu şi Castanilor vor fi deviate

Compania Apa Braşov a anunţat că, în perioada 16 – 18 septembrie 2019, se vor realiza lucrările de montare a conducte de apă pe sub Canalul Timiş, în zona intersecţiei străzilor Iuliu Maniu şi Castanilor. În aceste condiţii, reprezentanţii operatorului de apă au anunţat că în cele trei zile, trecerile de pietoni de la intersecţia străzilor Iuliu Maniu şi Castanilor vor fi deviate.


    Tot pentru realizarea lucrărilor la reţeaua de apă, conducerea companiei a anunţat că circulaţia rutieră va fi restricţionată pe strada Castanilor pe partea dreaptă, în sensul de mers către Bulevardul 15 noiembrie, până în 27 septembrie 2019, pentru lucrări de modernizare a reţelelor de apă.


   „Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare şi extindere a reţelelor publice de distribuţie apă potabilă din municipiul Braşov, care a început în luna august a anului trecut şi care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA”, a transmis Compania Apa.

Comentarii

Ultimă oră